Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani (VIDEO)

Fidel Castro a incetat din viata, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de catre actualul presedinte al Cubei, fratele sau, Raul Castro, potrivit BBC. Comandantul. continuă pe B1

Fostul lider cubanez Fidel Castro a murit

Fostul lider cubanez Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani, anunta BBC, citand televiziunea de stat cubaneza. Conform anuntului facut de Raul Castro, trupul neinsufletit al fostului presedinte cubanez va fi incinerat sambata, scrie.

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Fidel Castro a murit. Anuntul a fost facut de televiziunea de stat din Cuba. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

VIDEO Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Anuntul a fost facut la televiziunea de stat din Cuba de catre fratele sau, Raul Castro. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP.

Despre morti numai de bine! Avea un prenume frumos. Filosoful Mihai Sora, cu ironie despre trei lucruri pozitive din viata lui Fidel Castro

In urma vestii trecerii in nefiinta a lui Fidel Castro, la varsta de 90 de ani, numerosi lideri, oameni politici si personalitati au tinut sa-si exprime parerea cu privire la persoana.

A murit Fidel Castro, parintele Revolutiei cubaneze si ultima mare figura a comunismului international

Parintele Revolutiei cubaneze, Fidel Castro, a murit vineri seara, la Havana, la varsta de 90 de ani, a anuntat fratele sau, caruia i-a predat puterea in 2006, scrie AFP. Liderul maxim, care a controlat cu o mana de fier insula dupa revolutia din 1959 si a sfidat superputerea americana timp de peste o jumatate de secol, i-a cedat puterea fratelui sau Raul incepand din 2006.

Fidel Castro a murit

Parintele Revolutiei cubaneze, Fidel Castro, a murit ieri seara, la Havana, la varsta de 90 de ani, a anuntat fratele sau, caruia i-a predat puterea in 2006, scrie AFP, citata de Hotnews.

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor. Vor fi noua zile de doliu national

A murit Fidel Castro. Trupul liderului cubanez va fi incinerat sambata, a anuntat fratele sau, presedintele Raul Castro. Administratia de la Havana a instituit noua zile de doliu national .

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor

A murit Fidel Castro.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )