Libnet.ro
UNICEF

01:06

FIFA a platit milioane bune pentru hentul lui Thierry Henry

Online Sport Online Sport,
FIFA a platit milioane bune pentru hentul lui Thierry Henry

FIFA a platit catre Federatia Irlandeza de Fotbal 5 milioane de dolari pentru a opri actiunea legala dupa ce Franta a invins Irlanda la capatul unui meci controversat in playoff-ul pentru Cupa Mondiala 2010. continuă pe Online Sport

Am atras fonduri europene de aproape 740 milioane lei pentru judetul Suceava

Judetul Suceava a reusit sa atraga fonduri europene de circa 740 de milioane de lei, in perioada 2007-2013, dupa cum ne-a declarat presedintele Consiliului Judetean, Catalin-Ioan Nechifor. Domnia sa ne-a precizat ca, in acest an, a alocat un buget total de investitii de circa 248,7 milioane de lei, respectiv 12,2 milioane de lei pentru investitiile noi si 206,9 milioane lei pentru investitiile in desfasurare.

Continental a demarat investita de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a inaugurat prima faza din investitia de 10,5 milioane euro pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 300 de angajati la fabrica din Timisoara . Investitia se concentreaza pe reducerea perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii. Continental a realizat teste pilot asupra solutiei tehnice incepand din decembrie 2013, spune compania.

Municipiul Deva dispune de 77 milioane lei pentru investitiile din 2015

Primaria Municipiului Deva a alocat 77 de milioane de lei pentru investitiile din acest an, ne-a declarat primarul localitatii, Petru Marginean. Domnia sa ne-a precizat ca suma pentru investitiile in continuare este de 70,4 milioane lei, investitiile noi beneficiaza de 3,3 milioane lei, iar pentru alte cheltuieli de investitii au fost alocate 3,2 milioane lei.

CE ofera 83 milioane euro pentru a sustine extinderea liniei 4 de metrou

Comisia Europeana CE) a aprobat ieri o contributie financiara in valoare de 83 de milioane de euro, din partea Fondului de Coeziune, la proiectul major Extinderea Liniei de Metrou 4, sectiunea Parc Bazilescu - Straulesti, care face parte din Programul Operational pentru Transport, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Borza: Profit de 625 milioane lei pentru Hidroelectrica in primele 5 luni

Hidroelectrica a realizat, in primele 5 luni ale acestui an, profit de 625 milioane lei, a declarat ieri Remus Borza, administratorul judiciar al companiei. Hidroelectrica a demonstrat ca o companie de stat poate sa faca performanta daca este condusa de profesionisti, a spus domnia sa, mentionand ca, de la debutul insolventei si pana in prezent societatea si-a redus gradul de indatorare cu aproape 90%.

ONU intentioneaza sa stranga 500 milioane dolari pentru Irak

Organizatia Natiunilor Unite ONU) intentioneaza sa stranga, in cel mai scurt timp, 500 de milioane de dolari, pentru a oferi asistenta umanitara celor 8 milioane de persoane din Irak afectate de conflictul initiat de Statul Islamic, conform unui plan lansat astazi la Bruxelles, informeaza ABC News.

Guvernul aloca 25,8 milioane lei pentru 10 primarii si autoritati judetene

Zece primarii si autoritati judetene au primit fonduri totale de 25,8 milioane de lei pentru plata unor obligatii stabilite prin decizii judecatoresti, banii fiind alocati de Guvern din Fondul de rezerva bugetara, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Guvernul aloca 2 milioane lei pentru un nou pod peste Somes, in Satu Mare

Guvernul a decis astazi, printr-o Hotarare, suplimentarea bugetului local al Municipiului Satu Mare cu suma de 2 milioane de lei pentru realizarea Poriectului Tehnic si demararea executiei lucrarilor la obiectivul de investitie Pod peste Raul Somes - Amplasament Str. Strandului, arata un comunicat transmis azi redactiei.

Romgaz a semnat cu GDF Suez un contract de 44,4 milioane lei pentru inmagazinarea gazelor

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SNG) a semnat un contract in valoare de 44,44 milioane de lei cu GDF Suez Energy Romania, pentru inmagazinarea subterana a gazelor naturale, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )