Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fiica primarului Brailei, Aurora Simionescu, pe lista celor mai importanti 100 de lideri ai inovatiei

Adevărul Adevărul,
Fiica primarului Brailei, Aurora Simionescu, pe lista celor mai importanti 100 de lideri ai inovatiei

Mai multi romani, intre care astrofizicianul Aurora Simionescu si antreprenorul Radu Georgescu, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii ce are ca scop promovarea inovatiei. continuă pe Adevărul

Grammy 2016: Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe sanse la un trofeu. Lista celor mai importante nominalizari

Rapperul Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizari 11) la gala premiilor Grammy 2016, fiind urmat in top de cantareata pop Taylor Swift si de artistul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weekend, fiecare bucurandu-se de cate sapte mentiuni.

FRANTA a fost doar o tinta. Iata lista celor mai dure ATENTATE, inainte si dupa cele de la PARIS

Atentatele de la Paris, din 13 noiembrie, soldate cu 132 de morti, au fost doar o etapa dintr-o serie de acte teroriste, care au insangerat toate continentele.

FRANTA a fost doar o tinta. Iata lista celor mai dure ATENTATE comise de Statul Islamic in ultima luna

Atentatele de la Paris, din 13 noiembrie, soldate cu 132 de morti, fac parte dintr-o serie de acte teroriste, care au insangerat toate continentele.

Guvernul vizeaza acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale tarii

Noul Guvern vizeaza prin proiectul de buget pe 2016 acoperirea necesitatilor celor mai stringente ale Romaniei, inclusiv in acoperirea prin fonduri de la buget a unor zone albe de investitii, a precizat, ieri, vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Topul celor mai bune companii angajatoare din Romania in acest an

Aon Romania, filiala locala a celei mai mari companii de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane, Aon Hewitt, a ales cei mai buni angajatori din Romania. Astfel, au fost premiate companiile Adobe Systems Romania, Autonom,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )