Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un film despre site-ul WikiLeaks a deschis Festivalul de la Toronto.

România Liberă România Liberă,
Un film despre site-ul WikiLeaks a deschis Festivalul de la Toronto.

The Fifth Estate, controversatul film despre felul in care a aparut site-ul WikiLeaks, a deschis joi seara cea de-a 38-a editie a Festivalului International de Film de la Toronto TIFF), cel mai important eveniment de gen din America de Nord, informeaza Mediafax. Numeroase staruri de prim calibru de la Hollywood vor pasi pe covorul rosu de la Toronto in acest an: Meryl Streep, Colin Firth, Julia Roberts, Kate Winslet si Jennifer Aniston. Actorul britanic Benedict Cumberbatch, care joaca . continuă pe România Liberă

Liberalii Ovidiu Silaghi si Eduard Hellvig, inregistrati ca europarlamentari pe site-ul PE

Liberalii Eduard Hellvig si Ovidiu Silaghi au fost inregistrati pe site-ul Parlamentului European ca deputati europeni, incepand de miercuri, 4 septembrie, si, totodata, ca membri ai Grupului Aliantei.

CRIZA SIRIA. Hackerii sirieni au atacat site-ul puscasilor marini americani. ...

Hackeri favorabili regimului sirian au postat mesaje pe site-ul de recrutare al U. Marines Corps, cerand soldatilor sa sfideze ordinele presedintelui american Barack Obama, relateaza Mediafax. Hackerii au publicat fotografii cu persoane in uniforme americane afisand pancarte scrise de mana pe care se putea citi ca ei nu vor lupta pentru Al-Qaida in Siria. Obama este un tradator care vrea sa va puna vietile in pericol pentru a salva rebelii Al-Qaida, arata mesajul conform unei capturi de .

VIDEO The Fifth Estate, filmul considerat de Assange anti-WikiLeaks, a avut premiera la Toronto

Thrillerul The Fifth Estate, povestea site-ului WikiLeaks si a fondatorului sau, Julian Assange, a avut premiera la Festivalul International de Film de la Toronto. Assange a refuzat sa coopereze pentru o mai buna redare a povestii celebrului site, scrie Reuters.

Argentinienii pregatesc un film despre viata Papei Francisc

Un film biografic ce are ca subiect viata Papei Francisc, primul suveran pontif originar din America Latina, se afla in pregatire in Argentina. Filmul, care se va intitula Historia de un cura, va fi regizat de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )