Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un film romanesc, in cursa pentru Oscar

România Liberă România Liberă,
Un film romanesc, in cursa pentru Oscar

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza a premiilor Oscar 2016. continuă pe România Liberă

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, este propunerea Romaniei pentru Premiile Oscar 2016

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza a premiilor Oscar 2016, informeaza Mediafax.

Blaga: Boc s-a inscris in cursa pentru Primaria Cluj-Napoca

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca Emil Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Al patrulea liberal s-a inscris in cursa pentru functia lui Sorin Oprescu. Aglomeratie si la primariile de sector

Cel de-al patrulea liberal care s-a inscris in cursa pentru functia detinuta in prezent de Sorin Oprescu este Costica Canacheu, scrie stiripesurse. ro. Acesta ar fi singurul candidat provenit din.

Liberalii care au intrat in cursa pentru Primaria Buzaului

Patru reprezentanti ai PNL s-au inscris in competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului la functia de primar al municipiului Buzau, surse politice afirmand ca este vorba despre un consilier local si unul judetean, un avocat si un director la Electrica.

Dezastrul din sistemul medical romanesc, subiect pentru Ambasada Americii: O americanca, inginer la Deveselu, luata acasa de o doctorita pentru ca nu erau locuri in spitale

Dezastrul din sistemul medical romanesc a devenit subiect pentru Ambsada Americii la Bucuresti. Pe pagina oficiala de Facebook a institutiei a fost postat un mesaj cu drama prin care o americanca, inginer in cadrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )