Libnet.ro
UNICEF

21:30

Filmul romanesc Cadoul de Craciun, premiat cu trofeul de cel mai bun scurt-metraj de la Academia Europeana de Film (VIDEO)

B1 B1,
Filmul romanesc Cadoul de Craciun, premiat cu trofeul de cel mai bun scurt-metraj de la Academia Europeana de Film (VIDEO)

Regizorul roman Bogdan Muresanu a castigat, sambata, premiul Academiei Europene de Film EFA) pentru scurt-metraj pentru pelicula Cadoul de Craciun The Christmas Gift. continuă pe B1

Academia Europeana de Film a desemnat Cadoul de Craciun, de Bogdan Muresanu, drept cel mai bun scurtmetraj al anului

Cadoul de Craciun, de Bogdan Muresanu, a fost desemnat, sambata seara, de Academia Europeana de Film cel mai bun scurtmetraj al anului.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 31.000 de gospodarii

Cand vine vorba de perioada sarbatorilor de Craciun, care sunt obiceiurile consumatorilor? Locuitorii caror tari cheltuie cel mai mult? Ce tara cumpara cele mai multe haine si cine e dispus sa cheltuie mai mult de 100 EURO pentru o noapte de cazare la hotel? Cine foloseste serviciile bancare mobile si care sunt rezolutiile pentru Anul 2019?.

Financial report Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani. Banca Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala. De ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti

Financial Times: Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani * Les Echos: Premiera europeana: Banca Centrala a Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala * La Repubblica: Oamenii de stiinta explica de ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti * Stiri pe scurt.

Ce lucra, de fapt, Mos Nicolae inainte sa fie canonizat! Era cel mai bogat om din satul lui

Mos NicolaesauMos Neculaieste un personaj legendar si mitic, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii deSf. Nicolae, in seara zilei de 5 decembrie. Personajul are corespondenti in intreaga Europa Centrala Mikulas inUngaria, Mikulas inRepublica CehasiSlovaciasi Miko322;aj inPolonia) dar si in Europa de Vest Sinterklaas:Olanda, Saint Nicolas:Franta) . Personajul este in mare parte asemanator luiMos Craciun, .

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de.

Strat de zapada de 35 de centimetri la Balea Lac, cel mai mare din tara Risc de avalanse in weekend in zonele cu acumulari mari de zapada

Stratul de zapada la Balea Lac, in judetul Sibiu, masoara 35 de centimetri, acesta fiind cel mai mare din tara. in weekend ninge din nou, la altitudini mari, astfel ca sunt posibile avalanse, iar ulterior vremea se va incalzi, ceea ce aduce un nou risc de avalanse, relateaza Mediafax.

Rata somajului in SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters.

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas .

Primul atac al Vioricai Dancila la noua conducere a PSD: Declaratia lui Stanescu despre candidatura la prezidentiale nu are nici cel mai mic sambure de adevar

Viorica Dancila se declara nedumerita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este nici cel mai mic sambure de adevar in declaratiile acestuia.

Cel mai prost mod de a o cere in casatorie: era sa faca infarct

In incercare de a fi cat se poate de originali si memorabili in momentul in care cer in casatorie pe cineva, multi barbati fac gesturi prostesti cu consecinte dezastruoase. Daca te uiti fugitiv pe YouTube la cereri in casatorie, vei gasi cateva exemple care iti taie respiratia. Unele au avut in spate bugete fabuloase, altele .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )