Libnet.ro
UNICEF

18:15

Finala Bake Off Romania: cel mai bun cofetar amator din Romania este ales la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Finala Bake Off Romania: cel mai bun cofetar amator din Romania este ales la Pro TV

Bake Off Romania 2016. Finala show-ului Bake Off Romania pune la bataie titlul de Cel mai bun cofetar amator din tara, dar si un premiu in valoare de 25. 000 de euro. Trei concurenti lupta sa impresioneze juriul cu cele mei bune dulciuri. continuă pe Adevărul

Cum faci cel mai bun drob de miel. De ce nu se toaca ingredientele prin masina si cat se tine la cuptor ca sa iasa delicios

Preparat nelipsit de pe masa de Paste, drobul de miel, o adevarata simfonie de gusturi, are o poveste aparte. Pasii pe care gospodinele trebuie sa-I urmeze pentru a face o mancare deliciosa ii regasim in lucrarea celebrului gastronom, Radu Anton Roman.

Constanta, fotografiata din spatiu de un astronaut britanic. Tim Peake: Cel mai vechi oras din Romania, locuit si acum (FOTO)

O fotografie a orasului Constanta a fost publicata pe Facebook, de astronautul Tim Peake, care se afla pe Statia Spatiala Internationala. Constanta, cel mai vechi oras din Romania, locuit si.

HOROSCOP 30 aprilie. Leii ar putea incepe sa-si caute un job mult mai bun

Horoscop maine, 30 aprilie. Leii ar putea incepe sa-si caute un job mult mai bun, iar Varsatorii vor sa-si faca locuintele mult mai relaxante. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Cayman primeste un facelift, motorizari noi, nume nou si devine cel mai accesibil model al marcii

Porsche Cayman se numeste mai nou Porsche 718 Cayman, modificare de titulatura previzibila inca de cand a fost prezentat Porsche 718 Boxster. Noutatile tehnologice sunt aceleasi: motor nou, sistem multimedia nou, culori noi. Cea mai importanta veste este insa ca Porsche 718 Cayman devine cel mai accesibil model Porsche, facand rocada cu Boxster. In Romania Porsche 718 Cayman porneste de la 56. 407 euro cu TVA 47. 006 euro fara TVA), iar versiunea de motorizare superioara, Porsche 718 Cayman S, pleaca de la 69. 499 euro cu TVA 57. 916 euro fara TVA).

Cel mai puternic accelerator de particule din lume a fost sabotat! Informatia apare intr-un document oficial al CERN

Un mamifer mic, cel mai probabil o nevastuica, a reusit sa saboteze cel mai puternic instrument stiintific de care dispune civilizatie umana la ora actuala, acceleratorul de particule Large Hadron Co.

Elev medaliat de trei ori la rand cu aur la Informatica: Voi merge la facultate la Londra. Nu mai vreau birocratie

Andrei Margeloiu, elev in clasa a XII-a la Colegiul National Tudor Vladimirescu, a castigat medalia de aur la Olimpiada Nationala de Informatica, editie dedicata lui Mihai Patrascu, considerat ca fiind cel mai bun exponent al scolii informatice romanesti din ultimul deceniu.

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

Analiza: Enclavizarea economica, cel mai mare pericol pentru Romania. Discrepantele economice la nivel regional risca sa creeze situatii de risc social (FOTO)

Firma de analiza KeysFin a realizat mai multe statistici privind domeniul muncii din Romania. Din ceea ce au realizat acestia, reiese faptul ca, din 18,5 milioane de locuitori ai Romaniei, peste 4,1.

The Punisher este cel mai nou serial Marvel pe Netflix

Dupa numeroase tratative si speculatii legate de un posibil serial The Punisher, acesta a fost confirmat oficial de catre Marvel si Netflix. Studiourile Marvel au un parteneriat foarte profitabil cu Netflix, iar dupa cele cateva succesuri inregistrate deja de companie, gigantul in streaming se pare ca tocmai s-a mai angajat la alte cateva proiecte interesante.

Cel mai dragut robot e un calugar budist ce stie scopul vietii

Indiferent daca percepeti robotii ca fiind creaturi periculoase sau utile, la o manastire budista din China exista un robot incredibil de dragut menit sa va raspunda la cele mai dificle intrebari. Cu algoritmi avansati de inteligenta artificiala sau programe predefinite, cu o forma umanoida sau una apropiata de un robot de bucatarile, robotii ocupa locuri [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )