Libnet.ro
UNICEF

06:00

Va fi finala in Primera Dvision

Online Sport Online Sport,
Va fi finala in Primera Dvision

Atletico Madrid a pierdut duminica seara sansa de a lua titlul in campionatul Spaniei. Echipa lui Simeone avea nevoie de victorie cu Malaga, beneficiind de egalul Barcelonei si a terminat la randul e doar 1-1. Asadar, Primera Division va avea o finala, pe stadionul Camp Nou, intre Atletico si Barcelona. continuă pe Online Sport

Va fi finala in Primera Dvision. Contra la un pas sa scape de retrogradare

Atletico Madrid a pierdut duminica seara sansa de a lua titlul in campionatul Spaniei. Echipa lui Simeone avea nevoie de victorie cu Malaga, beneficiind de egalul Barcelonei si a terminat la randul e doar 1-1. Asadar, Primera Division va avea o finala, pe stadionul Camp Nou, intre Atletico si Barcelona.

Etapa nebuna in Primera Division: Remize pentru Atletico Madrid si Barcelona - Titlul se va decide in ultima etapa, pe Camp Nou

Atletico Madrid a ratat sansa de a deveni noua campioana a Spaniei, echipa lui Diego Simeone obtinand doar o remiza, scor 1-1, in meciul de pe Vicente Calderon cu Malaga. In cazul unui succes, Atletico ar fi sarbatorit Barcelona a facut doar 0-0 pe terenul celor de la Elche). In aceste conditii, totul se va decide in ultima etapa, pe Camp Nou.

LIVE TEXT: Halep a pierdut finala turneului de la Madrid

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid cu 1-2 6-1, 2-6,3-6). Daca ar fi castigat, Halep ar fi urcat pe locul patru in WTA si pe doi in WTA Race, un clasament anual care conteaza pentru Turneul Campioanelor. Dupa rezultatul din aceasta dupa-amiaza, Halep este pe 5 in clasamentele WTA si WTA Race. Sarapova urca pe locul7 Wta si pe 2 inm WTA Race, dupa Na Li.

Simona Halep S-A CALIFICAT iN FINALA turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova cu scorul de6-7, 6-3, 6-2. Jucatoarea romana a mai intalnit-o anterior pe Kvitova o singura data, in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )