Libnet.ro
UNICEF

01:06

Financial Times: Romania, economie de frontiera mai degraba decat economie emergenta, isi pune sperantele in programul de privatizare

Hotnews Hotnews,
Financial Times: Romania, economie de frontiera mai degraba decat economie emergenta, isi pune sperantele in programul de privatizare

Romania isi pune sperantele in programul de privatizare, esential pentru diversificarea ofertei si a lichiditatilor pe bursa, dar atractivitatea pietei de capital depinde mai mult decat orice de eliberarea economiei de capriciile politicienilor, scrie publicatia Financial Times, citata de Mediafax. Intr-un articol ilustrat cu fotografia lui Dan Diaconescu, FT arata ca, la ora actuala, interesul investitorilor straini pentru Romania ramane scazut tara fiind nu atat in locul gresit, la momentul gresit, ci in toate locurile gresite. continuă pe Hotnews

Financial Times: UE inaspreste conditiile de aderare ca urmare a nerespectarii statului de drept in Romania

Uniunea Europeana va inaspri procesul de aderare pentru statele candidate in urma recentelor incalcari ale statului de drept din noile state membre, precum tara noastra, care au subminat principiile democratice de baza ale uniunii, relateaza Financial Times, conform surselor de presa.

Financial Times: UE inaspreste conditiile de aderare ca urmare a nerespectarii statului de drept in Romania

Uniunea Europeana va inaspri procesul de aderare pentru statele candidate in urma recentelor incalcari ale statului de drept din noile state membre precum Romania care au subminat principiile democratice de baza ale uniunii, relateaza Financial Times in editia electronica.

Financial Times: UE inaspreste conditiile de aderare ca urmare a nerespectarii statului de ...

Uniunea Europeana va inaspri procesul de aderare pentru statele candidate in urma recentelor incalcari ale statului de drept din noile state membre precum Romania care au subminat principiile democratice de baza ale uniunii, relateaza Financial Times in editia electronica, potrivit Mediafax. Comisia Europeana a adaugat de asemenea noi masuri de control si standarde pentru a monitoriza progresele candidatilor, asumandu-si puterea de a opri procedurile de aderare daca exista dovezi ca un stat .

New York Times: Romania face eforturi pentru a construi o democratie adevarata

Conform New York Times, Romania face eforturi pentru a construi o adevarata democratie. Premierul Victor Ponta, cel mai tinar prim ministru din UE, ar putea aduce schimbarea intr-o tara cu una.

Comentariu New York Times: Romania face eforturi pentru a construi adevarata democratie, dar in randul romanilor s-a instalat un sentiment adanc de dezamagire

Premierul roman Victor Ponta a venit la putere in Romania in luna mai, alimentand sperantele ca politicianul de 40 de ani cu aspect copilaros - cel mai tanar prim ministru din Uniunea Europeana - ar putea aduce schimbarea de generatie intr-o tara care a luptat pentru a depasi una dintre cele mai grele mosteniri comuniste din fostul bloc sovietic. Politica romaneasca a fost insa foarte rar atat de otravitoare ca in aceasta perioada. Dupa tentativa esuata a lui Ponta de a il suspenda pe presedintele Traian Basescu in luna iulie, cei doi politicieni cu greu pot sta in aceeasi camera. Ei sunt blocati acum intr-o coabitare incomoda pana la alegerile din decembrie, iar votul de atunci, spun analistii, ar putea fi neconcludent, scrie New York Times.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

Financial Times: UE inaspreste conditiile de aderare pentru Romania, ca urmare a nerespectarii statului de drept

Uniunea Europeana va inaspri procesul de aderare pentru statele candidate in urma recentelor incalcari ale statului de drept din noile state membre precum Romania sau Ungaria care au subminat principiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )