Libnet.ro
UNICEF

05:15

Finantele au imprumutat, astazi, 500 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au imprumutat, astazi, 500 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 500 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 114 luni, la un randament mediu de 4,06% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

DE LA 35,12 MILIOANE LEI LA 188,98 MILIOANE LEI CE Oltenia si-a crescut profitul brut de 5 ori, in primul semestru

Complexul Energetic CE) Oltenia a inregistrat un profit brut de 188,98 milioane lei, la o cifra de afaceri de 1,51 miliarde lei, in prima jumatate a anului in curs, fata de un profit brut de 35,12 milioane lei, respectiv o cifra de afaceri de 1,41 miliarde lei la 30 iunie 2018.

Finantele au atras peste 675 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 675,2 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 36 de luni.

Ce salarii au angajatii de la spitalul de psihiatrie din Sapoca, judetul Buzau. Doar o spalatoreasa are 2.500 de lei

Noi detalii despre spitalul de la psihiarie de la Sapoca ies in evidenta in urma masacrului. Sumele la care ajung angajatii institutiei se ridica la 5 milioane de lei, cel putin luna trecuta. Cat castiga acestia in functie de postul pe care il detin? Salariile angajatilor de la spitalul de psihiatrie de la Sapoca Spitalul .

Programul Rabla Clasic incepe astazi, cu o suplimentare de 130 milioane lei

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, incepand de luni, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM), intr-un comunicat de presa.

Bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice a fost suplimentat cu suma de 20 milioane lei

Guvernul a suplimentat cu 20 de milioane de lei, in sedinta de miercuri, bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice.

Primaria Capitalei a terminat o singura statuie din cele 4 promise pentru Centenar, in valoare totala de peste 40 milioane lei

Primaria Capitalei a comandat patru statui pentru a celebra pe 1 decembrie 2018 o suta de ani de la Marea Unire. Este vorba despre monumente dedicate Generalului Berthelot, Reginei Maria, Regelui Ferdinand I si ilustrului om politic liberal IC Bratianu. in total, costurile pentru 3 dintre monumente se ridica la circa 40 milioane lei, iar pentru cel de-al patrulea inca nu stim valoarea. Anul Centenar a trecut de mult, insa din cele 4 statui promise doar una a fost terminata la timp si amplasata pe domeniul public, respectiv statuia Gen. Berthelot, inaugurata pe 10 decembrie 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )