Libnet.ro
UNICEF

20:00

Firea: Desi nu e cea mai buna perioada financiara, continuam sa investim

România Liberă România Liberă,
Firea: Desi nu e cea mai buna perioada financiara, continuam sa investim

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca programele sociale si cele din domeniul san. continuă pe România Liberă

Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de sodiu. Cea mai buna metoda naturala de albire

Hainele albe reprezinta intotdeauna o problema. De asemenea, e greu si sa le readuci stralucirea odata ce ai inceput sa porti un astfel de articol. Ai mai jos un truc pentru a-ti face rufele albe si imaculate, la a carui baza sta bicarbonatul de sodiu. Medota este naturala. Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de .

Alarmant! 2015-2019, cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice

Intervalul 2015-2019 reprezinta cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice care au inceput in urma cu 150 de ani, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale WMO),.

HOROSCOPUL saptamanii 23 - 29 septembrie. Zodiile care vor avea cea mai buna saptamana din ultimul an

Saptamana 23 - 29 septembrie aduce schimbari pozitive pentru aceste trei zodii. HOROSCOP LEU - Vei primi un proiect si vei finaliza altul. Munca ta este pe primul plan in aceasta perioada, lucru care se.

ANA BUSONIU, MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: Cea mai buna incluziune sociala este prin munca

Peste 740. 000 de persoane cu dizabilitati sunt condamnate la saracie * in loc sa se ocupe de incluziunea pe piata muncii a acestor persoane, autoritatile le platesc sume derizorii cu titlu de pensie de handicap * in urma cu un an, doar 4% dintre adultii cu dizabilitati din tara noastra aveau un loc de munca Politicile publice cu privire la reinsertia sociala pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati ar trebui imbunatatite a declarat, recent, Ana-Maria Busoniu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene.

Andy Murray: Nu ma astept sa revin la forma mea cea mai buna

Jucatorul britanic de tenis Andy Murray a declarat duminica ca ar fi un pic naiv sa creada ca ar putea redeveni in viitor jucatorul care a fost la un moment dat, cand a ocupat primul loc mondial si a castigat trei titluri de Grand Slam.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Orban: Preferinta noastra este clara, este pentru anticipate pentru ca este cea mai buna solutie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca liberalii doresc organizarea de alegeri anticipate, in cazul in care motiunea de cenzura va trece de votul Parlamentului, PNL fiind pregatit sa-si asume guvernarea, inclusiv sub forma unui guvern minoritar.

Mihai Chirica s-a lepadat de PSD:il sustine pe Iohannis la prezidentiale: E cea mai buna optiune

Primarul Iasului, Mihai Chirica ex-PSD), a declarat marti ca il sustine pe Klaus Iohannis in cursa pentru prezidentiale, motivand ca acesta este singurul care nu a evitat orasul si nu l-a transformat intr-o trambulina pentru voturi. Chirica subliniaza ca Iohannis a tratat Iasul cu respect, cu recunostinta.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

OMS: Scumpirea tigarilor, cea mai importanta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor este cea mai importanta masura, care determina renuntarea la fumat, dar previne si inceperea sa in cazul copiilor, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )