Libnet.ro
UNICEF

11:15

ANA BUSONIU, MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: Cea mai buna incluziune sociala este prin munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANA BUSONIU, MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: Cea mai buna incluziune sociala este prin munca

Peste 740. 000 de persoane cu dizabilitati sunt condamnate la saracie * in loc sa se ocupe de incluziunea pe piata muncii a acestor persoane, autoritatile le platesc sume derizorii cu titlu de pensie de handicap * in urma cu un an, doar 4% dintre adultii cu dizabilitati din tara noastra aveau un loc de munca Politicile publice cu privire la reinsertia sociala pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati ar trebui imbunatatite a declarat, recent, Ana-Maria Busoniu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Andy Murray: Nu ma astept sa revin la forma mea cea mai buna

Jucatorul britanic de tenis Andy Murray a declarat duminica ca ar fi un pic naiv sa creada ca ar putea redeveni in viitor jucatorul care a fost la un moment dat, cand a ocupat primul loc mondial si a castigat trei titluri de Grand Slam.

HOROSCOPUL saptamanii 23 - 29 septembrie. Zodiile care vor avea cea mai buna saptamana din ultimul an

Saptamana 23 - 29 septembrie aduce schimbari pozitive pentru aceste trei zodii. HOROSCOP LEU - Vei primi un proiect si vei finaliza altul. Munca ta este pe primul plan in aceasta perioada, lucru care se.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Cinci sfaturi utile pentru o viata financiara mai buna

Danel Apostol a prezentat la Jurnalul de economie cinci sfaturi utile pentru o viata financiara mai buna. in ultimele luni multi oameni au primit mai multi bani la leafa sau la pensii, veniturile bugetaril.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

De ce a intrat in faliment cea mai veche agentie de turism din lume?

Thomas Cook , cea mai veche agentie de turism din lume, si-a declarat falimentul, determinand peste un milion de turisti sa isi anuleze vacantele. Vestea a creat haos si printre angajatii companiei, 22. 000 in intreaga lume, care isi vor pierde locurile.

VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

In cadrul evenimentului de lansare al iPhone 11, Apple s-a laudat cu durabilitatea sticlei din care este fabricat acesta, numind-o cea mai dura sticla de pe un smartphone. Asadar, era firesc sa vedem primele teste de durabilitate, imediat ce telefonul a fost lansat.

Cea mai veche agentie de turism din lume a intrat in faliment

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche agentie de turism din lume, a anuntat, luni, intrarea in faliment dupa ce a esuat sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va intra in lichidare imediata, au transmis Reuters si.

Ce stiau getii despre stiinta. Marturia cea mai faimoasa despre calitatile poporului antic instruit de Zamolxis si Deceneu

Cea mai faimoasa lucrare despre geti, poporul antic care stapanea in urma cu doua milenii tinuturile actuale ale Romaniei, starneste controverse.

Alarmant! 2015-2019, cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice

Intervalul 2015-2019 reprezinta cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice care au inceput in urma cu 150 de ani, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale WMO),.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )