Libnet.ro
UNICEF

01:06

Firea, dupa ce liberalii au anuntat ca au marit pensiile mai mult ca in Germania: Guvernul PNL s-a rupt cu totul de realitate!

Antena3 Antena3,
Firea, dupa ce liberalii au anuntat ca au marit pensiile mai mult ca in Germania: Guvernul PNL s-a rupt cu totul de realitate!

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, se arata revoltata pe o retea de socializare ca Guvernul PNL se lauda ca crescut pensiile mai mult ca in Germania, dupa ce a spus ca o majorare cu 40% ar fi o nebunie, dar, in schimb, liberalii au acordat facilitati de miliarde pentru banci si corporatii, refuzand marirea pensiilor cu procentul prevazut de lege. continuă pe Antena3

PRIMARUL BUZAULUI: Suntem in pericol, nu trebuie sa intram in panica! Va indemn sa stati cat mai mult in casa

La doar cateva ore dupa ce Grupul de Comunciare Strategica a comunicat cifrele zilei, iar Buzaul a inregistrat un numar record de imbolnaviri intr-un interval de 24 de ore, respectiv 149, fprimarul Constantin Toma face un apelara precedent catre toti locuitorii municipiului Buzau. Edilul indeamna ca buzoienii sa respecte toate regulile impuse, si, pe cat posibil, sa stea cat mai mult in casa punctand faptul ca evolutia COVID a atins cote la care nimeni nu se astepta.

VIDEO Un jurnalist de culoare a izbucnit in lacrimi, in direct, dupa victoria lui Biden: Este mai usor sa fii parinte in aceasta dimineata

Comentatorul politic Van Jones a inceput sa planga in timp ce CNN a anuntat ca Joe Biden a castigat alegerile americane. Jones a spus ca este mai usor sa fii parinte in aceasta dimineata. sa le spui copiilor: caracterul conteaza, sa fii o persoana buna conteaza, relateaza The Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )