Libnet.ro
UNICEF

20:45

Firea: Persoana cea mai indreptatita sa fie premier este in continuare Liviu Dragnea; nu renuntam la acest proiect

Adevărul Adevărul,
Firea: Persoana cea mai indreptatita sa fie premier este in continuare Liviu Dragnea; nu renuntam la acest proiect

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca persoana cea mai indreptatita sa fie premier este in continuare Liviu Dragnea, motiv pentru care social-democratii nu renunta la acest proiect, ea exprimandu-si speranta ca liderul PSD va ajunge anul viitor la Palatul Victoria. continuă pe Adevărul

Firea: Persoana cea mai indreptatita sa fie premier este in continuare Liviu Dragnea. Nu renuntam la acest proiect

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca persoana cea mai indreptatita sa fie premier este in continuare Liviu Dragnea, motiv pentru care social-democratii nu renunta la acest proiect, ea exprimandu-si speranta ca liderul PSD va ajunge anul viitor la Palatul Victoria.

Pana la formarea Guvernului, Avocatul Poporului nu va contesta la Curtea Constitutionala legea care-l impiedica pe liderul PSD sa fie premier

Avocatul Poporului nu va contesta, pana la formarea noului guvern, articolul de lege care impiedica un condamnat penal sa faca parte din Executiv, anunta institutia intr-un comunicat. E vorba despre articolul 2 al Legii 90/2001, articol care il impiedica practic pe Liviu Dragnea sa fie premier.

Victor Ponta: Propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier este de nerefuzat

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Parlament, ca propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier este foarte buna, fiind un semn de deschidere si de normal, iar presedintele Klaus Iohannis nu ar putea avea vreun motiv sa o refuze.

Vodafone Romania este cea mai rapida retea mobila

Vodafone Romania a fost desemnata de catre Ookla Cea mai rapida retea mobila din Romania. Datele colectate de catre Ookla arata ca reteaua Supernet 4G+ ofera cele mai mari viteze de download si de upload, precum si cea mai mica latenta in transmiterea datelor, se arata intr-un comunicat de presa al Vodafone.

New Residence Bucuresti, cea mai mare investitie rezidentiala din sectorul 5, in 2016

Complexul New Residence Bucuresti, construit de fondul de investitii British Romanian Investment Partnership BRIP) este cea mai mai mare investitie rezidentiala realizata anul acesta in sectorul 5 al Capitalei, conform datelor furnizate de primaria sectorului, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Formatia Coldplay a fost desemnata de platforma de streaming Spotify drept cea mai difuzata trupa din lume, piesele sale fiind ascultate de peste 5 miliarde de ori, informeaza NME, citat de News. ro.

Turcia a deschis tunelul subacvatic Eurasia. Cea mai rapida legatura intre Europa si Asia

Turcia a deschis tunelul subacvatic Eurasia, cea mai rapida legatura intre cele doua continente. Proiectul, denumit Marmaray, construit pe sub stramtoarea Bosfor, a fost gata in 4 ani si a costat 1,3 miliarde de dolari, scrie aa. com. tr .

Cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis, meci inedit cu cantaretul Peter Pop

Anamaria Gherghel a fost declarata cea mai buna jucatoare din lume la fotbal tenis la Campionatului Mondial avut din Cipru, editia 2016, fiind pentru a patra oara consecutiv cand cucereste acest titlu.

Giulia Anghelescu canta iar cu DJ Project! Care a fost cea mai buna perioada a trupei?

Giulia Anghelescu Huidu se reintoarce in componenta Dj Project dupa cinci ani, in locul Adelei Popescu, ultima cea mai celebra solista a trupei, scrie Libertatea. Solista a cantat vreme de doi ani cu trupa insa prima ei sarcina a facut-o sa abandoneze proiectul. Inlocuita provizoriu, toata lumea se asteapta ca Adela Popescu sa se reintoarca in formatie.

Putin isi muta cea mai noua nava de razboi in Marea Neagra

Cea mai noua nava de lupta a Rusiei, fregata Admiral Grigorovich, a intrat in Marea Neagra si va avea baza la Sevastopol, in Crimeea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )