Libnet.ro
UNICEF

22:45

Firea a refuzat sa fie comisar european. Motivul din spatele deciziei

România Liberă România Liberă,
Firea a refuzat sa fie comisar european. Motivul din spatele deciziei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca premierul demis, Viorica Dancila, i-a p. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea sustine ca Viorica Dancila i-a propus sa fie candidatul Romaniei la functia de comisar european

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, a afirmat marti seara, intr-o emisiune la Digi24, ca premierul Viorica Dancila i-a propus in cursul zilei sa fie candidatul Romaniei pentru postul de comisar european, dar ca a refuzat aceasta propunere, pentru ca vrea sa isi duc la bun sfarsit mandatul de primar.

Firea: Viorica Dancila mi-a propus postul de comisar european. Am declinat oferta. Nu pot sa parasesc Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Viorica Dancila i-a propus functia de comisar european. Firea a refuzat, pe motiv ca vrea sa-si duca mandatul la bun-sfarsit.

Ursula von der Leyen: Candidatul pentru functia de comisar european trebuie sa fie acceptat de presedintele Romaniei. Negrescu nu este

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a primit noua propunere a Guvernului Dancila pentru postul de comisar european si arata ca, oricare ar fi acesta, trebuie sa fie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. intelegem ca noua propunere a actualului guvern nu este in mod evident sustinuta de presedintele Romaniei, a transmis sefa CE.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Premierul demis Viorica Dancila il propune pe Victor Negrescu in functia de comisar european. Scrisoarea, trimisa marti la Bruxelles

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa marti.

DER SPIEGEL: Siegfried Muresan, favorit pentru functia de comisar european al transporturilor

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, rateaza obiectivul paritatii de gen in Colegiul comisarilor, deoarece tara noastra si Franta vor nominaliza barbati pentru posturile de comisar european. Informatia a fost furnizata de cotidianul german Der Spiegel, care mai arata ca Romania si Franta au propus initial doua femnei, dar candidaturile acestora au fost respinse de Parlamentul European. Publicatia citeaza surse din Partidul Popularilor European care spun ca eurodeputatul Siegfried Muresan se profileaza a fi propunerea tarii noastre pentru postul de comisar european al transporturilor.

Iohannis: Dancila nu are nicio legitimitate de a propune un nou comisar european. O avertizez sa inceteze orice demers

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un comunicat de presa in care subliniaza ca premierul demis Viorica Dancila nu are nicio legitimitate de a propune un nou candidat din partea Romaniei pentru pozitia de comisar european. Reactia acestuia vine dupa ce in aceeasi zi liderul PSD a afirmat ca va trimite o scrisoare catre Bruxelles in care il va propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european.

UPDATE Victor Negrescu ar fi fost respins si el de Bruxelles. Comisia von der Leyen: intelegem ca propunerea de comisar european NU este sustinuta de presedintele Iohannis

UPDATE Victor Negrescu ar fi fost respins si el de Bruxelles, intr-o a treia tentativa esuata a premierului demis Viorica Dancila de a nominaliza un comisar european al Transporturilor din partea Romaniei,.

Cum explica Viorica Dancila ca a ignorat solicitarea sefei CE de a desemna un comisar european femeie: Cum ceilalti au schimbat...

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca va inainta la Bruxelles nominalizarea luiVictor Negrescupentru a ocupa pozitia de comisar european din partea Romaniei. intrebata de.

Orban: Decizia lui Dancila de a face o a treia propunere de comisar european e o obraznicie

Ludovic Orban a afirmat, luni, ca decizia Vioricai Dancila de a transmite Comisiei Europene a treia propunere de comisar european, in persoana lui Victor Negrescu, reprezinta o obraznicie, deoarece nu mai are calitatea de a face nominalizari, dupa ce a fost demisa prin motiune de cenzura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )