Libnet.ro
UNICEF

21:45

O firma petroliera din Arabia Saudita si-a cerut scuze dupa ce un lucrator a fost folosit pe post de dezinfectant uman

Hotnews Hotnews,
 O firma petroliera din Arabia Saudita si-a cerut scuze dupa ce un lucrator a fost folosit pe post de dezinfectant uman

Firma petroliera de stat din Arabia Saudita, Aramco, si-a cerut scuze dupa ce un lucrator a fost imbracat ca un distribuitor de dezinfectant uman pe fondul focarului global de coronavirus, noteaza The Independent. continuă pe Hotnews

Trei membri ai familiei regale din Arabia Saudita au fost retinuti pentru complot

Autoritatile din Arabia Saudita au retinut trei printi, inclusiv pe printul Ahmed bin Abdulaziz, fratele mai mic al regelui Salman, si pe printul Mohammed bin Nayef, nepotul regelui, fiind banuiti ca au planuit o lovitura de stat, au declarat pentru Reuters surse familiarizate cu situatia, scrie Mediafax.

DE LA 1 APRILIE Arabia Saudita va majora productia de petrol la 12,3 milioane de barili

Compania petroliera saudita Aramco a anuntat ieri ca isi va majora productia de petrol la 12,3 milioane barili pe zi mbd) de la 1 aprilie, ceea ce va insemna o crestere de 300. 000 barili 2,5 % in plus), a anuntat compania la bursa din Arabia Saudita - Tadawul, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpes.

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica.

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele, dupa explozia cazurilor de coronavirus in regiune

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele dupa ce numarul cazurilor in regiune a depasit 8. 600, cele mai multe provenind din Iran.

Arabia Saudita anunta ca va mari productia de petrol la un nivel record

Arabia Saudita a anuntat, marti, ca, in aprilie, va mari productia de petrol la un nivel record, parand ca respinge o propunere de discutie din partea Rusiei referitoare la livrari.

Arabia Saudita si-a inchis granitele cu 14 tari afectate de epidemia cu coronavirus. Numarul cazurilor din Orientul Mijlociu a depasit 8.600

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele dupa ce numarul cazurilor in regiune a depasit 8. 600, majoritatea lor provenind din Iran, relateaza The Independent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )