Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fiscul cumpara servicii de consultanta pentru verificarea marilor averi

Adevărul Adevărul,
Fiscul cumpara servicii de consultanta pentru verificarea marilor averi

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) cumpara servicii de consultanta privind verificarea persoanelor cu averi mari, in cadrul programului de modernizare a institutiei in valoare de 70 milioane de euro finantat de Banca Mondiala. continuă pe Adevărul

ANAF cumpara servicii de consultanta pentru verificarea marilor averi

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) cumpara servicii de consultanta privind verificarea persoanelor cu averi mari, in cadrul programului de modernizare a institutiei in valoare de 70 milioane euro.

ANAF cumpara servicii de consultanta pentru verificarea marilor averi

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) cumpara servicii de consultanta privind verificarea persoanelor cu averi mari, in cadrul programului de modernizare a institutiei in valoare de 70 milioane euro finantat de Banca Mondiala, scrie Mediafax .

Camera Deputatilor voteaza marti infiintarea unei comisii de ancheta pentru verificarea utilizarii banilor pentru sediul Primariei Capitalei, la propunerea PDL si PPDD

Camera Deputatilor a redactat o Hotarare privind infiintarea comisiei de ancheta pentru verificarea modului in care Primarul General al Municipiului Bucuresti utilizeaza banii publici din bugetul Capitalei pentru reabilitarea sediului din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 47 si pentru plata contractului de inchiriere a imobilului din Splaiul Independentei nr. Aceasta va fi supusa votului in plenul Camerei marti, 10 decembrie, potrivit unui comunicat al PDL Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )