Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fiscul face plangere penala, dupa ce a descoperit ca doar unul din cele 15 scanere din vami functioneaza

România Liberă România Liberă,
Fiscul face plangere penala, dupa ce a descoperit ca doar unul din cele 15 scanere din vami functioneaza

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a decis sa sesizeze organele de urmarire penala, dupa ce, in urma unui control in vami s-a descoperit ca doar unul dintr cele 15 scannere este functional. continuă pe România Liberă

Doar unul din cele 15 scanere din vami este functional: ANAF anunta ca face plangere penala in acest caz

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca sesizeaza organele de urmarire penala dupa ce inspectorii institutiei au descoperit, in urma unor controale, ca doar unul din 15 scanere.

Asociatiile de magistrati UNJR si AMR au facut plangere penala prealabila Guvernului Grindeanu pentru revocarea in parte a HG privind desecretizarea arhivei SIPA

Asociatiile de magistrati AMR si UNJR informeaza ca au facut plangere penala prealabila Guvernului Grindeanu pentru a revoca in parte Hotararea de Guvern privind desecretizarea arhivei SIPA .

Cristian Boureanu a depus plangere penala impotriva politistilor care l-au oprit in trafic (VIDEO)

Cristian Boureanu riposteaza in urma acuzatiei de ultraj! Fostul deputat a depus plangere penala impotriva echipajului de la Rutiera care l-a oprit in trafic in noaptea de joi spre.

Cristian Boureanu a depus o plangere penala impotriva politistilor, pe care ii acuza de vatamare corporala

Cristian Boureanu a depus, duminica, o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria 1 impotriva politistilor, pe care-i acuza de vatamare corporala.

Mara Banica, dupa scandalul in care a fost implicat Boureanu: E un betiv cu apucaturi violente

Mara Banica a reactionat in scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu. Vad cu stupoare cum Boureanu, din arest, le face plangere penala politistilor. Pe motiv ca il dor dintii. Tot.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )