Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doar unul din cele 15 scanere din vami este functional: ANAF anunta ca face plangere penala in acest caz

B1 B1,
Doar unul din cele 15 scanere din vami este functional: ANAF anunta ca face plangere penala in acest caz

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca sesizeaza organele de urmarire penala dupa ce inspectorii institutiei au descoperit, in urma unor controale, ca doar unul din 15 scanere. continuă pe B1

Fiscul face plangere penala, dupa ce a descoperit ca doar unul din cele 15 scanere din vami functioneaza

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a decis sa sesizeze organele de urmarire penala, dupa ce, in urma unui control in vami s-a descoperit ca doar unul dintr cele 15 scannere este functional.

Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala (studiu)

Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala, arata un studiu derulat simultan in Ungaria, Bulgaria si Romania. Studiul, la care au participat 48. 602 de absolventi romani, a urmarit cariera socio-profesionala a absolventilor imediat dupa absolvire si dupa o perioada considerata suficienta pentru a atinge un anumit nivel profesional 6 luni). Potrivit rezultatelor, 32% dintre absolventi aveau locuri de munca partial legate de domeniul studiat, 39% au lucrat in domenii foarte diferite si 35% au lucrat in domeniul in care au studiat.

Petre Roman, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata pentru Mineriada din 13-15 iunie

Fostul premier Petre Roman a declarat marti pentru AGERPRES ca acuzatia formulata impotriva sa in dosarul Mineriada din 13-15 iunie este fabricata, fiind vorba despre o.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )