Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fiscul primeste de la KazMunay peste 70 de milioane de dolari pentru importurile de biodiesel din SUA

România Liberă România Liberă,
Fiscul primeste de la KazMunay peste 70 de milioane de dolari pentru importurile de biodiesel din SUA

Fiscul va incasa de la KazMunayGas Trading peste 70 de milioane de dolari dupa ce a pierdut procesul cu OMV si este responsabil de intreaga suma stabilita de Fisc la sesizarea OLAF pentru importuri de biodiesel din Canada, dar de provenienta SUA. continuă pe România Liberă

KazMunay pierde procesul cu OMV pentru importuri de biodiesel din SUA si va plati la Fisc peste 70 de milioane de dolari

KazMunayGas Trading a pierdut procesul cu OMV si este responsabil de intreaga suma stabilita de Fisc la sesizarea OLAF pentru importuri de biodiesel din Canada, dar de provenienta SUA, de peste 70 de milioane de dolari, adica mai mult de o treime din cat va plati grupul kazah pe actiunile Rompetrol, anunta Mediafax.

Stratum Energy investeste 150 milioane dolari pentru extractia de gaze in Romania

Compania canadiana Stratum Energy va investi anul viitor peste 150 milioane dolari in tara noastra, dupa ce a descoperit rezerve de gaze naturale in zona Moinesti, judetul Bacau, a declarat ieri, pentru Mediafax, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

KazMunay plateste Fiscului 70 mil. de dolari pentru importurile de biodiesel din SUA

KazMunayGas Trading a pierdut procesul cu OMV si va trebui sa plateasca intreaga suma pe care Fiscul a stabilit-o la sesizarea OLAF pentru importuri de biodiesel din Canada, dar de provenienta SUA, de peste 70 de milioane de dolari, reprezentand peste.

BERD acorda un credit de 200 de milioane de dolari pentru subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aranjat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania petroliera KOM Munai, subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA, informeaza un comunicat de presa al bancii.

Noua fosti ministri, cercetati pentru comisioane de zeci de milioane dolari

Persoanele din Guvern, ministere si din societatile implicate in derularea proiectului privind licentele Microsoft pentru scoli au pretins 20 milioane dolari din cele 54 de milioane achitate de Executiv in cadrul contractului.

BERD, imprumut de 200 mil. dolari pentru KOM Munai, subsidiara OMV Petrom in Kazahstan

BERD a aranjat un imprumut in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania KOM Munai, subsidiara a grupului OMV Petrom in Kazahstan, pentru finantarea introducerii de noi tehnologii care protejeaza mediul si imbunatatesc eficienta operatiunilor.

MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza, prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Creserea Competitivitatii Economice POS CCE), axa prioritara 2, o noua cerere de proiecte in valoare de 25 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare-dezvoltare existente si crearea de noi infrastructuri: laboratoare, centre de cercetare.

Tranzactii totale de peste 180 milioane lei pe BVB

Valoarea tranzactionata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) saptamana aceasta a totalizat 183,47 milioane lei, dintre care tranzactiile cu actiuni au cumulat 177,31 milioane lei, cu 52,27% mai putin decat in saptamana precedenta, potrivit buletinului Puls Capital trimis redactiei.

Fosti angajati ai Primariei Bucuresti, trimisi in judecata intr-un dosar cu prejudiciu de peste trei milioane de euro

DNA i-a trimis in judecata pe functionarii de la Primaria Capitalei care se ocupau de dosarele imobilelor preluate abuziv in perioada comunismului, pentru abuz in serviciu, dupa ce ar fi restituit un teren, incalcand legea.

Fabrica de bani falsi, destructurata la Oradea: Peste 13 milioane de euro, confiscati (VIDEO)

Premiera in justitia romaneasca. O fabrica de bani falsi apartinand mafiei italiene a fost descoperita de DIICOT la Oradea. Procurorii au confiscat nu mai putin de 13 milioane de euro, bani falsi, care au.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )