Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fitch si Standard and Poor's au redus ratingul Marii Britanii la AA

Hotnews Hotnews,
 Fitch si Standard and Poor

Agentia financiara Fitch a redus luni ratingul Regatului Unit, de la AA+ la AA, cu o perspectiva negativ, ca urmare a votului britanicilor in favoarea parasirii Uniunii Europene, dupa ce cu cateva ore inainte si Standard and Poor's a retrogradat cu doua trepte ratingul Marii Britanii, de la AAA, cel mai bun posibil, la AA, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Standard and Poor's a retrogradat cu doua trepte ratingul Marii Britanii

Standard and Poor's a retrogradat luni cu doua trepte ratingul Marii Britanii, dupa rezultatul referendumului in favoarea Brexitului, scrie AFP.

Apar efectele votului de joi din Regatul Unit: Moody's a retrogradat ratingul Marii Britanii / Analist: Brexitul va fi un act de auto-mutilare economica cu ramificatii globale

Agentia de rating Moodys a redus perspectiva creditului Marii Britanii de la stabil la negativ, spunand ca urmeaza o perioada prelungita de incertitudini dupa votul de la referendum pentru parasirea UE, scrie The Guardian.

Moody 's a retrogradat ratingul suveran al Marii Britanii de la stabil la negativ

Agentia Moody 's a retrogradat ratingul suveran al Marii Britanii de la stabil la negativ din cauza incertitudinii declansate de rezultatul referendumului de joi, in care britanicii au decis iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, informeaza BBC News si Sky News.

BREXIT: Moodys a retrogradat ratingul suveran al Marii Britanii la negativ

Agentia Moody's a retrogradat ratingul suveran al Marii Britanii de la stabil la negativ din cauza incertitudinii declansate de rezultatul referendumului de joi, in care.

Analiza Economist Intelligence Unit: PIB-ul Marii Britanii ar putea pierde 106 miliarde lire pana in 2020

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va antrena o scadere de 6% a produsului intern brut al Regatului pana in 2020, potrivit analizei Out and down: Mapping the impact of Brexit realizata de Economist Intelligence Unit EIU). Citeste in documentul atasat analiza The Economist.

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski: Iesirea Marii Britanii din UE va duce la haos in Europa

Fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski a declarat vineri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va duce la haos in Europa, Acesta este sfarsitul Marii Britanii, a declarat Kwasniewski, la postul de radio RMF Kwasniewski .

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

---------- *ACTUALIZARE 19:10 Bursa din Londra a inchis in crestere Bursa de la Londra a inchis in aceasta seara in crestere, principalul indice londonez, FTSE 100, apreciindu-se cu 1,23% fata de inchiderea anterioara, ajungand la 6. 338,1 puncte. *ACTUALIZARE 18:02 Nigel Farage a votat in localitatea Biggin Hill *ACTUALIZARE 16:21 Angela Merkel: Consultarile dupa votul britanic vor include toti cei 28 de membri ai Uniunii *ACTUALIZARE 15:22 Inundatii si furtuni puternice in partea de est a Marii Britanii *ACTUALIZARE 14:56 Sondaj: Avans de 10% al taberei care sustine ramanerea in UE *ACTUALIZARE 14:14 Ultimul sondaj dinaintea votului: 52% dintre britanici doresc ramanerea in UE *Lira se apreciaza fata de euro si dolarul american *ACTUALIZARE 13:38 Pagina antologica a ziarului german Bild: Ramaneti in UE si vom recunoaste golul de pe Wembley, din 1966 *ACTUALIZARE 12:47 Om de afaceri roman, editorial anti-Brexit in The Times *ACTUALIZARE 12:28 Fostul premier grec Papandreou: Grecia a decis sa ramana in UE, iar Marea Britanie ar trebui sa faca la fel *ACTUALIZARE 12:11 Premierul Cameron a votat la Londra *ACTUALIZARE 11:38 Renate Weber: Asa cum un Brexit ar insemna automat demisia Guvernului de la Londra, asa ar trebui sa insemne si la nivelul UE *ACTUALIZARE 11:30 Boris Johnson: Brexitul va fi un punct de cotitura in istoria tarii *ACTUALIZARE 11:02 Cameron, o ultima pledoarie ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:45 Secretarul general al NATO: Ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana este esentiala pentru combaterea terorismului *ACTUALIZARE 09:10 S-au deschis sectiile de vot *ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE.

Papa Francisc: Biserica ar trebui sa le ceara iertare homosexualilor. UE trebuie restartata dupa iesirea Marii Britanii

Crestinii si Biserica Romano-Catolica ar trebui sa ceara iertare homosexualilor pentru modul in care i-a tratat, a declarat duminica Papa Francisc, la intoarcerea dintr-o vizita din Armenia, relateaza Reuters, care precizeaza ca Suveranul Pontif si-a exprimat si speranta ca UE va putea fi restartata dupa iesirea Marii Britanii.

Secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew: iesirea Marii Britanii din UE nu indica semne ale unei alte crize financiare

Turbulentele provocate de votul in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana nu indica semne ale unei alte crize financiare, a afirmat luni secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew, intr-un interviu acordat CNBC si citat de Agerpres.

David Cameron spulbera sperantele celor care cer ramanerea Marii Britanii in UE

David Cameron a respins cererile pentru inca un referendum pentru iesiera Marii Britanii din Uniunea Europeana si a format o echipa care sa se ocupe de retragerea britanica din spatiul comunitar, ca urmare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )