Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fiul jurnalistului Jamal Khashoggi afirma ca s-a facut dreptate in cazul asasinarii tatalui sau

România Liberă România Liberă,
Fiul jurnalistului Jamal Khashoggi afirma ca s-a facut dreptate in cazul asasinarii tatalui sau

Fiul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a afirmat luni ca prin verdictul tribunalului saudit care . continuă pe România Liberă

Fiul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi afirma ca s-a facut dreptate in cazul asasinarii tatalui sau

Fiul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a afirmat luni ca prin verdictul tribunalului saudit care a condamnat la moarte cinci persoane pentru asasinarea tatalui sau s-a facut dreptate familiei sale, transmite Reuters.

Arabia Saudita a condamnat cinci persoane la moarte pentru uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi

Autoritatile saudite au condamnat luni cinci persoane la moarte si alte trei la pedepse ce totalizeaza 24 de ani in dosarul uciderii jurnalitului Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul in.

Arabia Saudita a condamnat cinci persoane la moarte pentru uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi. B1 TV va invita sa urmariti un documentar unic despre printul Mohammad bin Salman, joi, de la ora 21.00 (VIDEO)

Autoritatile saudite au condamnat, luni, cinci persoane la moarte si alte trei la pedepse ce totalizeaza 24 de ani in dosarul uciderii jurnalitului Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul in.

Cinci persoane au fost condamnate la moarte in Arabia Saudita pentru asasinarea lui Jamal Khashoggi

Un tribunal saudit a condamnat la moarte cinci persoane, gasite vinovate de moartea jurnalistului Jamal Khashoggi anul trecut, a anuntat procuratura luni, relateaza BBC News.

Fiul disidentului Gheorghe Ursu, catre Iohannis: Eroii care au murit pentru noi in 89 sunt ucisi din nou in fiecare decembrie. Nu li s-a facut dreptate

Fiul disidentului anticomunist Gheorghe Ursu, Andrei Ursu, i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita sa se implice pentru repararea unei nedreptati istorice legata de victimele Revolutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )