Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Rudele lui Bercea Mondial, la Tribunalul Constanta. Familia Anghel isi citeste astazi dosarul de santaj

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rudele lui Bercea Mondial, la Tribunalul Constanta. Familia Anghel isi citeste astazi dosarul de santaj

Familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial a ajuns miercuri dimineata la Tribunalul Constanta pentru a avea acces la dosarul de santaj. Fiica, ginerele si fiul lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata pentru ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu. continuă pe Adevărul

Ginerele lui Bercea Mondial ramane dupa gratii

Inregistrarile video ale clanului Bercea Mondial, pe numele sau adevarat Sandu Anghel, nu au fost de natura sa-i convinga pe magistratii Tribunalului Constanta ca acestia sa decida cercetarea in stare de libertate a lui Marius Constantin, ginerele interlopului mentionat. Astfel, judecatorii constanteni au prelungit, marti 24 iunie, starea de arest a sotului Izaurei Anghel, fiica lui Bercea.

Familia lui Bercea Mondial, decimata de DNA: cinci membri au fost trimisi in judecata pentru santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta au dispus, luni 23 iunie, trimiterea in judecata a cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial. O parte dintre cei cinci se afla deja dupa gratii in alte dosare, altii sunt la prima experienta. Acuzatiile aduse membrilor familiei interlopului: santaj la Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii.

STENOGRAME Cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial, aflat in inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta

Referatul procurorilor DNA dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sint trimisi in judecata pentru santaj la adresa lui Mircea Basescu) prezinta o versiune diferita de cea descrisa de inregistrarile video difuzate de Antena 3 in data de 18 iunie. Astfel, daca in inregistrarile prezentate de Antena 3, Mircea Basescu pare sa admita explicit ca la el au ajuns 250. 000 de euro din partea membrilor familiei lui Bercea Mondial, in referatul DNA se arata ca banii dati de familia lui Bercea ar fi ajuns doar la intermediarul Marian Capatana. In referat este citata o convorbire telefonica purtata din inchisoare in care Florin Anghel fiul lui Bercea Mondial) il ameninta astfel pe fratele presedintelui Basescu: de nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta toate care mergeau ca mi-ai luat 600. 000 euro si nu ne-ai facut nimic. Sa stii de la mine cum te-oi face sa ma tii minte toata viata ta .

Dovada relatiei stranse dintre Bercea Mondial si familia Basescu

Radu Tudor a prezentat miercuri, in emisiunea La ordinea zilei, imagini care arata o mai veche relatie intre Bercea Mondial si familia Basescu. Printre persoanele care au venit la slujba de inmormantare a.

Familia lui Bercea Mondial, trimisa in judecata sub acuzatia de santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

ProcuroriiDirectiei Nationale i-au trimis in judecata pe membrii familiei lui Bercea Mondial pentru acuzatia de santaj la adresa lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Astfel au fost tri.

Familia lui Bercea Mondial a fost trimisa in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

Membrii familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, in cadrul scandalului care zguduie clasa politica romaneasca in ultimele zile.

Dosarul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cum a fost cercetat si sanctionat de catre CSM procurorul Iacobescu pentru ca a scurs informatii din ancheta catre presa

In februarie 2012, procurorul Eugen Iacobescu de pe langa Tribunalul Olt, cel care timp de aproape doi ani a anchetat cazul Bercea Mondial - Mircea Basescu, a fost sanctionat disciplinar de catre Consiliul Superior al Magistraturii. Sanctiunile, ramase definitive ulterior la Inalta Curte, au venit dupa ce cu un an inainte procurorului i-a fost luat dosarul de catre superior pentru ca a iesit in repetate randuri in presa si a relatat despre aspecte considerate a fi confidentiale din ancheta. Acum, presedintele Senatului, C. Tariceanu cere din nou CSM-ului sa ancheteze cazul.

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, ramane in arest

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, cercetat in dosarul presupusei santajari a lui Mircea Basescu, ramane in arest, au decis, marti, magistratii Curtii de Apel Constanta, decizia fiind.

Fiul lui Bercea Mondial l-a amenintat cu moartea, din inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata (VIDEO)

Mircea Basescu a inregistrat cu telefonul mobil convorbirile purtate cu membrii familiei lui Bercea Mondial, in care acestia il santajau sa le dea suma de 280. 000 de euro. Informatia apare in rechizitoriul prin.

Bercea Mondial si-a notat sumele date. Traian Basescu a primit 6 miliarde de lei, in campania din 2009

Jurnalistul Adrian Ursu a vorbit, miercuri, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre insemnarile lui Bercea Mondial. Bercea a notat intr-un carnetel cand a dat bani, cui i-a dat si sumele pe care le-a dat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )