Libnet.ro
UNICEF

22:16

Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport sa vad cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina. Nu pot sa-i omoare pe parintii mei din cauza unor nedreptati

România Liberă România Liberă,
Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport sa vad cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina. Nu pot sa-i omoare pe parintii mei din cauza unor nedreptati

Fiul lui Gabriel Oprea sustine ca parintii sai au de suferit din cauza oamenilor care calca peste cadavrul politistului Bogdan Gigina si care profita de situatie, in incercarea de a-i distruge familia. continuă pe România Liberă

Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport sa vad cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina doar ca sa-i distruga pe tata si pe mama!

Gabriel Oprea Jr, fiul fostului ministru de Interne, afirma ca nu mai suporta sa vada cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina, politistul care si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din asfalt, in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, doar ca sa-i distruga pe tatal si pe mama sa.

Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport...

Oamenii protesteaza joi in fata Parlamentului fata de decizia Senatului in cazul lui Gabriel Oprea. Romanii sunt nemultumiti dupa ce Senatul a votat impotriva inceperii urmaririi.

Fiul lui Oprea se simte nedreptatit si le plange de mila politicienilor. Nu mai suport sa vad cum niste oameni calca pe cadavrul lui Gigina si vor sa-i atinga pe oameni la inima doar ca sa-i distruga pe tata si pe mama

Fiul lui Gabriel Oprea sustine ca nu mai suporta sa vada cum niste oameni calca pe cadavrul lui Bogdan Gigina si profita de sentimentele unor persoane pentru a-i distruge parintii. intr-o postare pe.

Gabriel Oprea junior: Nu mai suport sa imi vad parintii suparati... Jertfim fiecare lacrima pentru Bogdan

Fiul lui Oprea reactioneaza, pe Facebook, la protestele din strada, aducand in discutie durerea parintilor lui si cum a ajuns mama lui la spital din rautatea oamenilor. Mai mult, acesta scrie ca familia Oprea jertfeste fiecare lacrima pentru Bogdan Gigina.

FOTOGALERIE / VIDEO 150 de oameni au participat la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor in Piata Universitatii. S-a scandat Dreptate, nu imunitate! si DNA, nu te Oprea!

In jur de 150 de oameni au participat vineri seara, in Piata Universitatii, la un nou protest impotriva lui Gabriel Oprea si a senatorilor care l-au protejat de DNA. Prezenta a fost mult mai scazuta decat in urma cu o zi, cand 4. 000 de oameni au protestat in fata Senatului. Motivul prezentei reduse ar putea fi acela ca Gabriel Oprea a anuntat astazi ca va demisiona din Senat, dupa protestul de joi seara si dupa ce si presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, in cursul zilei, demisia din Parlament. Manifestantii au scandat din nou, vineri, Dreptate, nu imunitate!, DNA, nu te Oprea! si PSD si ALDE, ciuma rosie!.

Sebastian Ghita sustine ca la mitingul organizat joi impotriva lui Gabriel Oprea au fost mai multe persoane infiltrate (VIDEO)

Se vrea deturnarea protestelor in cazul lui Gabriel Oprea. Deputatul Sebastian Ghita sustine ca la mitigul organizat joi impotriva fostului ministru de Interne au fost mai multe persoane infiltrate care.

Gabriel Oprea: Votul din Senat nu ma salveaza. Acest dosar nu vizeaza infaptuirea Justitiei, ci mai degraba a unor jocuri de alta natura

Senatorul Gabriel Oprea sustine, intr-o postare pe Facebook, ca votul dat luni in Senat, care blocheaza anchetarea mortii politistului Bogdan Gigina, nu-l face imun in fata Justitiei, desi chiar asta se intampla. Fostul lider UNPR spune ca procurorii il vor putea trimite in fata instantei peste trei luni, cand nu va mai avea imunitate. insa Oprea uita sa spuna ca procurorii au nevoie de probe noi. Senatorul conchide ca dosarul are iz politic.

Gabriel Oprea i-a cerut lui Tariceanu ca Senatul sa reia votul pentru urmarirea penala in cazul mortii politistului Gigina. De ce propunerea e ipocrita

Gabriel Oprea i-a cerut sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca cererea DNA de efectuare a urmarii penale, pentru ucidere din culpa, in cazul Bogdan Gigina, sa fie supusa inca o data la vot. insa Regulamentul Senatului nu prevede repetarea unui vot, fapt confirmat chiar de juristii PSD. Daca Oprea ar vrea sa renunte cu adevarat la imunitate, ar putea demisiona, in conditiile in care mai are oricum doar doua luni de mandat.

Cine sunt alesii penali care alearga dupa o noua imunitate. Ce sfori mai trage Gabriel Oprea

Politicienii care s-au folosit de imunitatea parlamentara pentru a scapa de procurori vor candida pentru un nou mandat. Vorbim de nume grele ca Victor Ponta, Titus Corlatean, Varujan Vosganian sau Laszlo Borbely. Chiar si Gabriel Oprea negociaza intens in aceste zile, doar-doar mai prinde un loc in Senat.

Actorul Marius Vizante, mesaj catre Gabriel Oprea: Boss, tu chiar mai dormi linistit?

Cazul politistului Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, starneste reactii dure chiar si la aproape un an de la tragedie. Actorul Marius Florea Vizante a postat pe Facebook un mesaj intitulat Boss, tu chiar mai poti trai linistit? in care face referire la moartea politistului, cat si la Mineriada sau la tragedia de la Maternitatea Giulesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )