Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fiul lui Nicolae Guta a ramas sub control judiciar. Cererea tanarului reclamat ca a agresat sexual o fata si a lovit-o cu o sticla in cap a fost respinsa

Adevărul Adevărul,
Fiul lui Nicolae Guta a ramas sub control judiciar. Cererea tanarului reclamat ca a agresat sexual o fata si a lovit-o cu o sticla in cap a fost respinsa

Judecatoria Petrosani a respins plangerea formulata de Nicu Guta impotriva masurii controlului judiciar dispuse de anchetatori, dupa ce fiul cantaretului de manele Nicolae Guta a agresat o tanara intr-un club din Petrosani. Guta Junior este anchetat pentru amenintare, violente si tulburarea linistii publice, iar victima sustine ca a fost agresata sexual. continuă pe Adevărul

Primar din Suceava, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei din judetul Suceava este cercetat sub control judiciar pentru laure de mita. Fata del Danut Solcan masura controlului judiciar a fost luata o perioada de 60 de zile.

Inculpatii din dosarul Lukoil, scosi de sub control judiciar

Cei sase inculpati din dosarul de spalare de bani in care a fost trimisa in judecata compania Petrotel Lukoil Ploiesti au fost scosi de sub controlul judiciar. Decizia a fost luata de catre magistratii Tribunalul Prahova.

Nicu Guta a ajuns in instanta. Tanarul anchetat dupa agresarea unei femei a cerut scoaterea de sub control judiciar

Nicu Guta a solicitat instantei Judecatoriei Petrosani scoaterea de sub control judiciar, masura luata de anchetatori in dosarul penal in care a fost reclamat pentru agresarea si amenintarea unei tinere de 19 ani, intr-un club din Petrosani.

Primarii din Arad acuzati ca au luat mita au fost pusi sub control judiciar

Cei trei primari din judetul Arad care au fost, ieri, retinuti pentru 24 de ore, se afla incepand de astazi sub control judiciar.

Pus sub control judiciar, dupa ce a condus in repetate randuri fara permis masini neinmatriculate

Un barbat de 57 de ani este pus sub control judiciar, dupa ce a fost surprins de trei ori conducand un autorisrm neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere.

Procurorii contesta controlul judiciar in cazul candidatului la Primaria Resita care a agresat un inspector ANAF

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Resita au fascut conestatie la decizia Judecatoriei de a-l cerceta pe candidatul independent la Primaria Resita, Laurentiu Bora, sub control judiciar. Acesta este acuzat a atacat cu un cutit un inspector antifrauda, cauzandu-i leziuni care necesita 12 zile de ingrijiri medicale, sustragandu-i, de asemenea, un laptop si actele de constatare pe care le intocmise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )