Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fiul lui Piedone, candidat PSD pe loc eligibil la Camera Deputatilor, la Suceava

Hotnews Hotnews,
 Fiul lui Piedone, candidat PSD pe loc eligibil la Camera Deputatilor, la Suceava

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta la 8 ani si 6 luni de inchisoare si proaspat ales primar la Sectorul 5, se afla pe pozitia a treia pe lista PSD pentru Camera Deputatilor la Suceava. continuă pe Hotnews

Consilierul lui Hellvig, loc eligibil in Parlament pe listele PNL

Fostul sef de cabinet al directorului SRI Eduard Hellvig, George Tuta, a prins un loc eligibil pentru parlamentare la Camera Deputatilor pe listele PNL Ilfov.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

Fiul lui Cristian Popescu Piedone a primit un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputatilor a PSD Suceava

Partidul Social Democrat si-a validat listele de candidati la alegerile parlamentare din 6 decembrie in 19 organizatii, intre care si Suceava. Printre candidatii de la Suceava se regaseste si un membru al PPU-SL, mai exact liderul de la Sectorul 5, Bucuresti, Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone.

VIDEO Oficial - Medicul Adrian Streinu Cercel, candidat PSD pe locul 2 pe lista pentru Senat: Mi-e martor si cel de sus si cei de pe Terra cu ceea ce am facut la Matei Bals Ce spune despre demisia sa de la sefia institutului

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, candideaza la alagerile parlamentare din partea PSD, el aflandu-se pe locul al doilea, dupa Gabriela Firea, pe lista pantru Senat, a anuntat liderul PSD Marcel Ciolacu, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Cercel. intrebat despre acuzatiile ca ar vrea sa fie parlamentar pentru a avea imunitate in cazul in care pe numele sau ar fi deschis un dosar penal si daca are aceasta teama, Cercel a raspuns: Mi-e martor si cel de sus si cei de pe Terra cu ceea ce am facut la Matei Bals.

Ciolacu anunta ca profesorul Streinu - Cercel a raspuns invitatiei de a fi candidat PSD pentru Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, ca profesorul Adrian Streinu - Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, a raspuns invitatiei partidului de a se alatura listei de candidati social-democrati pentru viitorul Parlament al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )