Libnet.ro
UNICEF

10:16

Consilierul lui Hellvig, loc eligibil in Parlament pe listele PNL

Adevărul Adevărul,
Consilierul lui Hellvig, loc eligibil in Parlament pe listele PNL

Fostul sef de cabinet al directorului SRI Eduard Hellvig, George Tuta, a prins un loc eligibil pentru parlamentare la Camera Deputatilor pe listele PNL Ilfov. continuă pe Adevărul

Surse: Cum si-a aranjat un loc eligibil pentru parlamentare primarul PNL din Deta, desi e incompatibil

Primarul PNL din Deta judetul Timis), Petre Roman, si-a aranjat un loc eligibil pe listele PNL Timis pentru Camera Deputatilor, acesta stiind ca nu va fi validat in calitatea de primar la Deta din cauza faptului ca ANI l-a gasit definitiv incompatibil pentru conflict de interese, potrivit unor surse politice.

Surse: Emanuel Ungureanu, care nu a prins loc eligibil pe listele USR la Cluj, cap de lista la Buzau

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care n-a prins loc eligibil la Cluj, va deschide lista USR pentru Camera Deputatilor, la Buzau, sustin surse politice pentru Adevarul. Mutarea a fost girata de liderul partidului, Dan Barna.

Surse: Daniela Nicolescu, unul dintre sponsorii PNL, rasplatita cu loc eligibil la parlamentare in Capitala. Fiul sau e consilier la Guvern

Daniela Nicolescu, secretar de stat in Ministerul Economiei, va ocupa un loc eligibil pe lista PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, sustin surse liberale pentru Adevarul. Fiul sau este consilier de stat al premierului Orban. Familia Nicolescu a sponsorizat masiv campania electorala a presedintelui Klaus Iohannis.

FIREA, DUPA CE ORBAN A CRITICAT CANDITATURILE LUI RAFILA SI CERCEL: Daca ar fi candidat pe listele PNL, ar fi ramas niste somitati ale lumii medicale

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a raspuns duminica seara criticilor formulate de liderul PNL Ludovic Orban fata de candidatura medicilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu - Cercel pe listele PSD pentru Parlament, afirmand ca daca acestia ar fi candidat pe listele PNL, ar fi ramas niste somitati ale lumii medicale, conform news. ro.

Firea, dupa ce Orban a criticat candidaturile lui Rafila si Streinu-Cercel pentru PSD: Daca ar fi candidat pe listele PNL, ar fi ramas niste somitati

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a raspuns duminica seara criticilor formulate de liderul PNL Ludovic Orban fata de candidatura medicilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu - Cercel pe listele PSD pentru Parlament, afirmand ca daca acestia ar fi candidat pe listele PNL, ar fi ramas niste somitati ale lumii medicale.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat

Doctorul Streinu Cercel ar urma sa fie pus pe un loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat, lista deschisa de Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. La Camera Deputatilor pe primul loc este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

Ministrul Nicolae Ciuca va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL

Premierul Ludovic Orban anunta ca ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL. Domnul ministru Ciuca este coleg cu noi, a luat decizia de a veni.

Iohannis, despre cooptarea de catre PNL a lui Viorel Ilie: V-am promis ca s-a cam terminat cu racolarea si s-a terminat. Listele s-au facut cu oameni din PNL

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat luni, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre includerea lui Viorel Ilie, fost ministru in guvernele PSD, girate de Liviu Dragnea, pe un loc eligibil pe listele PNL pentru parlamentare. Seful Statului a amintit ca este impotriva traseismului si a precizat ca listele PNL s-au facut cu oameni din PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )