Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florin Calinescu vine cu lovitura verii in politica: emotii pentru PNL si PSD

B1 B1,
Florin Calinescu vine cu lovitura verii in politica: emotii pentru PNL si PSD

Omul de televiziune ar intentiona sa-si anunte, cat de curand, candidatura la Primaria Capitalei. Dupa Gabriela Firea, Nicusor Dan, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu si alte nume cunoscute, in lupta. continuă pe B1

Florin Calinescu va candida la Primaria Capitalei, pentru postul Gabrielei Firea

In afara de productii tv si alteacareturi, celebrul actor si realizator tv, Florin Calinescu este si presedintele unui partid mic dar indraznet si cu desiderate mari. Conform unor surse, partidul pe care acesta ilpastoreste are deja anuntati cativa candidati in toata tara. Din fata camerei de luat vederi in fotoliul de primar Florin Calinescu nu .

Florin Calinescu, gata sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei - surse

Actorul Florin Calinescu ar putea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, alaturandu-se astfel lui Nicusor Dan, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu si, desigur, Gabrielei Firea, dar si altor nume mai mult sau mai putin cunoscute.

Florin Calinescu vine cu anuntul surprinzator despre complicitatea PSD-PNL

Omul de televiziune a facut o referire la protestele din 10 august 2018 si a precizat ca PSD si PNL sunt vinovate in egala masura. Vedeta crede ca adevarul poate fi aflat in 3.

Gigi Becali vrea sa dea lovitura verii in fotbal. Supertransferuri de la CFR Cluj

CFR Cluj a castigat titlul in Liga 1, dar este pe cale sa isi piarda doi jucatori foarte importanti. Damjan Djokovic si Kevin Boli sunt foarte aproape de despartirea de echipa din Gruia. Cei doi raman liberi de contract si nu vor sa ia in considerare propunerile pentru o eventuala prelungire. Ambii sunt foarte suparati .

CSU Craiova a realizat al doilea transfer al verii! Negocieri si pentru trei jucatori ai lui Hagi

CSU Craiova este cea mai activa echipa pe piata transferurilor. Se negociaza in aceasta perioada cu foarte multi jucatori, iar doua mutari au fost deja oficializate. Dupa revenirea lui Vladimir Screciu, oltenii au anuntat astazi ca au batut palma si pentru Marius Constantin. 000 de euro este pretul care va fi platit pentru veteranul care .

Peste 200 de experti sprijina Ministerul Mediului in elaborarea documentului de politica forestiera pentru urmatorii 10 ani

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP) va primi sprijinul a peste 200 de experti in elaborarea unui document strategic, ce va pune bazele de fundamentare a optiunilor strategice pentru dezvoltarea politicii forestiere a Romaniei pentru urmatorii 10 ani, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )