Libnet.ro
UNICEF

08:00

Florin Citu, despre amanarea platii ratelor la banca: Solicitarile pentru suspendarea platii obligatiilor pot fi transmise creditorului pana la data de 15 martie 2021

B1 B1,
Florin Citu, despre amanarea platii ratelor la banca: Solicitarile pentru suspendarea platii obligatiilor pot fi transmise creditorului pana la data de 15 martie 2021

Executivul a aprobat prelungirea masurii de anulare a dobanzilor si penalitatilor, dar si acordarea esalonarii simplificate pana la data de 31 martie 2021, dupa cum a anuntat premierul, dupa sedinta de. continuă pe B1

VIDEO Florin Citu spune ca a gasit o solutie pentru prelungirea masurii de amanare a platii ratelor la banci

Premierul Florin Citu a anuntat luni, dupa sedinta de Guvern, ca a fost gasita o solutie pentru prelungirea facilitatii privind amanarea platii ratelor la banci. Potrivit premierului, exista o decizie a Autoritatii Bancare Europene care spune ca se pot amana aceste rate pana la noua luni, insa Guvernul ar fi gasit o solutie pentru prelungirea masurii.

Florin Citu: Salariul minim va creste putin peste rata inflatiei. Nu vor fi taiate salariile din mediul bugetar

Premierul Romaniei, Florin Citu, a anuntat luni seara, ca salariul minim va creste anul viitor putin peste rata inflatiei, respectiv cu 3,1%. Florin Citu, despre salariul.

Florin Citu afirma ca a gasit o solutie pentru ca masura amanarii ratelor la banci sa fie prelungita

Premierul Florin Citu a declarat astazi ca a gasit o solutie care sa permita romanilor care au fost si sunt inca afectati de criza sa poata sa beneficieze in continuare de amanarea ratelor la banci.

Florin Citu: Bugetul va fi prezentat in Parlament spre sfarsitul lunii ianuarie Ce spune premierul despre cresterea pensiilor (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru anul 2021 ar putea fi prezentat in parlament spre finalul lunii ianuarie. Citu a exclus varianta asumarii raspunderii Guvernului pe legea bugetului de.

Florin Citu: Guvernul nu va dubla alocatiile si nu va creste pensiile. Nu sunt bani la buget

Premierul Florin Citu a facut declaratii dupa sedinta de Guvern in care s-a adoptat Ordonanta de Urgenta pentru plafonarea venitului mediu. Florin Citu a denumit-o Ordonanta Trenuletul sau Ordonanta Luam o Pauza. Acesta n-a pomenit nimic despre majorarea salariului minim pe economie dar a precizat ca alocatiile copiilor nu vor fi dublate in 2021.

Citu, despre marirea alocatiilor cu 20 de procente, in loc de 40: Asa s-au promis multe in trecut. Si PSD a promis dublari, triplari Guvernul nu a luat o decizie

Premierul Florin Citu spune ca Guvernul nu a luat o decizie in privinta majorarii alocatiilor cu doar 20 de procente, in loc de 40 cum prevede ordonanta adoptata in acest an de Guvernul Orban. in schimb, el a spus ca a votat la Senat pentru majorarea cu 20%, iar pe constructia bugetara pe care noi o luam in calcul in 2021, cresterea alocatiilor cu 20% este ceea ce cred ca este sustenabil.

Cum arata premierul Florin Citu in tinerete. Parul lui era mult mai rebel

Incredibil cum arata premierul Florin Citu in tinerete. Parul lui era mult mai rebel. Florin Citu a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru a forma noul Guvern. Florin Citu, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata. Cum arata premierul cu parul lung? Florin Citu, in urma cu ceva ani era alt om, nu era .

Ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Florin Citu, premierul Romaniei, a anuntat ce se intampla cu alocatiile si pensiile in 2021. Cu cat vor fi majorate acestea anul viitor, vedeti in articolul de mai jos. Florin Citu a facut anuntul. Cu cat vor creste alocatiile si pensiile in 2021 Florin Citu, pimul-ministru al Romaniei, a anuntat ce se va intampla cu .

Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021. Florin Citu a facut anuntul momentului

Luni, intr-o declaratie de presa, premierul Florin Citu a anuntat ca deficitul bugetar pentru 2021 este de 7% din PIB. Totodata el sustine ca, in contextul economic actual, acesta nu pune o frana Romaniei. Ce se intampla cu salariile bugetarilor in 2021 De asemenea, premierul Citu a anuntat ca salariile bugetarilor nu vor fi taiate, .

FLORIN CITU: Ordonanta cu masurile din buget va fi pusa in transparenta luni seara si aprobata in sedinta de Guvern de miercuri

Premierul Florin Citu a declarat ca ordonanta privind masurile pentru bugetul din 2021 va fi pusa in transparenta luni seara si aprobata in sedinta de Guvern de miercuri, printre aceste masuri mentionand ajutoare de stat pentru HoReCa, acordarea de vouchere de vacanta, ajutoare prin IMM Invest, prelungirea masurilor active pana in 30 iunie 2021.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )