Libnet.ro
UNICEF

22:15

Florin Citu: Guvernul este pregatit cu finantare pentru scenarii diferite

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Guvernul este pregatit cu finantare pentru scenarii diferite

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca statul poate suporta doua luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate de guvern. continuă pe Antena3

FSSR: Sistemul sanitar romanesc inca nu este pregatit suficient pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

Federatia Solidaritatea Sanitara publica primele date rezultate din cercetarea pe tema perceptiei salariatilor din sanatate privind asigurarea echipamentelor individuale de protectie.

Florin Citu - primele masuri luate de ANAF pentru a sprijini mediul de afaceri

Florin Citu, ministrul Finantelor, a facut in aceasta dimineata o postare pe Facebook prin care doreste sa transmita care sunt masurile luate de Agentia Nationala de Asministrare Fiscala pentru a sprijini mediul de afaceri.

Florin Citu anunta ca statul este pregatit sa sustina economia

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, marti seara la Digi24 ca statul este pregatit sa sustina economia, fiind gandite mai multe masuri, al caror impact financiar este estimat la 2% din PIB.

Citu: Guvernul analizeaza amanarea platii impozitului pe venit pentru persoane fizice. Nu pentru toata lumea!

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, la RFI, ca Guvernul analizeaza eventuala amanare a platii impozitului pe venit pentru persoane fizice, pe fondul crizei coronavirusului, dar nu pentru toata lumea, ci doar acolo unde sunt probleme.

Florin Citu prezinta masurile fiscale anti-coronavirus, in direct pe B1 TV: 10 miliarde de lei se intorc in economie in aceste doua luni (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat luni seara, in direct pe B1 TV, cateva dintre masurile pe care Guvernul Orban le pregateste astfel incat mediul economic din Romania sa treaca cu bine.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Florin Citu: Bancile comerciale lucreaza la un mecanism pe o perioada mai lunga, pentru conditii mai relaxate fata de clienti, dar trebuie schimbat putin regulamentul BNR

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca bancile comerciale din Romania lucreaza la un mecanism, astfel incat sa le ofere clientilor conditii mai relaxate. Totusi, demnitarul a explicat ca.

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Florin Citu le da asigurari romanilor: Nu vor fi probleme cu plata salariilor si pensiilor

Florin Citu le da asigurari romanilor ca nu vor fi probleme cu plata salariilor, pensiilor si facturilor de la stat. El a precizat faptul ca statul roman si-a reasigurat cheltuielile la inceputul anului si nu vor fi probleme.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )