Libnet.ro
UNICEF

23:00

Florin Iordache isi afla, joi, soarta. Dupa sedinta de Guvern, premierul Sorin Grindeanu va anunta ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei

România Liberă România Liberă,
Florin Iordache isi afla, joi, soarta. Dupa sedinta de Guvern, premierul Sorin Grindeanu va anunta ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei

Minstrul Justitiei, Florin Iordache, va discuta, joi, cu premierul Sorin Grindeanu, cu privire la mandatul sau, ca urmare a nemultumirilor starnite de OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, si abrogata duminica. continuă pe România Liberă

Florin Iordache, intrebat daca ia in considerare demisia: Dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni dimineata, ca dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura depusa de PNL si USR, miercuri sau joi, va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibila demisie a sa si va anunta public decizia, el adaugand ca era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale, transmite News. ro.

UPDATE. Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei, dupa care a plecat, fara sa astepte alte intrebari din partea jurnalistilor: Tot ce am facut a fost legal si constitutional. Dar pentru opinia publica nu a fost suficient

Minstrul Justitiei, Florin Iordache, va discuta, joi, cu premierul Sorin Grindeanu, cu privire la mandatul sau, ca urmare a nemultumirilor starnite de OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, si abrogata duminica.

BREAKING NEWS. Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei, dupa care a plecat, fara sa astepte alte intrebari din partea jurnalistilor: Tot ce am facut a fost legal

Minstrul Justitiei, Florin Iordache, va discuta, joi, cu premierul Sorin Grindeanu, cu privire la mandatul sau, ca urmare a nemultumirilor starnite de OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, si abrogata duminica.

Premierul Grindeanu, despre o posibila demitere a lui Florin Iordache: Dupa sedinta de joi o sa va anunt ce hotarare am luat. Este un Guvern politic, dar exista un moment in care fiecare dintre noi trebuie sa luam decizii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Parlament, ca in aceasta seara sau joi dimineata va avea o discutie cu ministrul Florin Iordache, pe tema OUG 13 si a protestelor starnite de miscarile de strada.

Florin Iordache a demisionat din functia de ministru al Justitiei

Florin Iordache a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta joi dupa sedinta de urgenta ca a demisionat din funtia de ministru al Justitiei. Aceasta decizie vine in contextul.

Florin Iordache a demisionat din functia de ministru al Justitiei (VIDEO)

Florin Iordache a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta joi dupa sedinta de urgenta ca a demisionat din funtia de ministru al Justitiei. De cand am venit la Ministerul.

Soarta lui Florin Iordache la Ministerul Justitiei, decisa astazi. Grindeanu: Decizia mea e luata

Premierul Sorin Grindeanu va anunta, astazi, ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei Florin Iordache. Potrivit unor surse guvernamentale, Grindeanu intentioneaza sa-l demita pe Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei, insa decizia sa va depinde si de hotatarea Curtii Constitutionale cu privire la ordonanta 13, dar si de vointa presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura, ca a luat deja o decizie in privinta posibilei demiteri a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si ca va.

Premierul anunta azi decizia in cazul lui Florin Iordache

Premierul Sorin Grindeanu va anunta astazi, dupa sedinta de Guvern, care este decizia pe care o luat-o in privinta ministrului Justitiei Florin Iordache.

Codrin Stefanescu: Demisia lui Florin Iordache ne-a socat. Daca aceasta demisie vine dupa discutia cu premierul, atunci o sa fim putin dezamagiti (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu se astepta ca Florin Iordache sa demisioneze din functia de ministru al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )