Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura, ca a luat deja o decizie in privinta posibilei demiteri a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si ca va. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: in urmatoarele doua zile, nu (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit luni, in Parlament, despre posibilitatea plecarii lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Seful Guvernului a precizat ca in urmatoarele doua zile.

Sorin Grindeanu amana o posibila demitere a lui Iordache: In urmatoarele 2 zile, nu. Ulterior, dupa etapele pe care trebuie sa le trecem in Parlament, voi lua sau va lua o decizie

Premierul Sorin Grindeanu a exclus posibilitatea demiterii ministrului Justitiei Florin Iordache in urmatoarele doua zile, spunand ca va lua o decizie in acest sens, sau ministrul va lua o decizie, miercuri sau joi, dupa cele doua zile pe care membrii cabinetului le vor petrece in parlament pentru aprobarea Bugetului pe 2017 si pentru votul asupra motiunii de cenzura depusa de PNL si USR.

Sorin Grindeanu, despre abrogarea ordonantei 13: Decizia am luat-o EU, ca premier

Seful Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, ca decizia privind abrogarea OUG 13, a fost luata de el, ca sef al Guvernului, dupa ce a vazut semnalele date in strada, cat si cele venite din alte parti.

Sorin Grindeanu, despre proteste: Eu am vazut ca incepand de ieri incep sa devina vizibile doua tabere

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni ca la protestele din Romania incep sa devina vizibile doua tabere si a facut un apel la calm.

Premierul Grindeanu, despre o posibila demitere a lui Florin Iordache: Dupa sedinta de joi o sa va anunt ce hotarare am luat. Este un Guvern politic, dar exista un moment in care fiecare dintre noi trebuie sa luam decizii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Parlament, ca in aceasta seara sau joi dimineata va avea o discutie cu ministrul Florin Iordache, pe tema OUG 13 si a protestelor starnite de miscarile de strada.

Ministrul Justitiei, aproape de demitere. Sorin Grindeanu: Sa vina isi asume ce s-a intamplat si apoi sa iau decizia (VIDEO)

Situatia ministrului Justitiei va fi transata abia spre sfarsitul saptamanii. Premierul si Florin Iordache vor avea o discutie dupa ce va pica motiunea, sustine cu incredere Liviu.

Ministrul Justitiei, aproape de demitere. Sorin Grindeanu: Sa vina sa isi asume ce s-a intamplat si apoi sa iau decizia (VIDEO)

Situatia ministrului Justitiei va fi transata abia spre sfarsitul saptamanii. Premierul si Florin Iordache vor avea o discutie dupa ce va pica motiunea, sustine cu incredere Liviu.

Dragnea, dupa ce Grindeanu a afirmat ca ia in calcul demiterea lui Iordache: Foarte bine

Intrebat ce parerea are de anuntul premierului Sorin Grindeanu care considera posibila o demitere a ministrului Justitiei Florin Iordache, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns succint: A, foarte bine.

Premierul Grindeanu, despre ministrul Justitiei: Decizia mea e luata, o voi anunta maine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri ca a luat deja o decizie in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, pe care o va anunta insa joi. El nu a precizat ce fel de decizie a luat.

Ce i-a cerut premierul Sorin Grindeanu ministrului Justitiei, Florin Iordache

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )