Libnet.ro
UNICEF

09:45

Florin Mergea face surpriza la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Florin Mergea face surpriza la Roland Garros

Florin Mergea s-a calificat luni in semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Florin Mergea, surpriza Romaniei la Roland Garros. Romanul a obtinut, la Paris, cel mai bun rezultat din cariera

Tenismenul roman Florin Mergea s-a calificat duminica in sferturile probei de dublu masculin de la Roland Garros, impreuna cu croatul Draganja, aceasta fiind cea mai mare performanta a carierei romanului.

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja s-a calificat in semifinalele turneului Roland Garros

RomanulFlorin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat, luni, in semifinale la Roland Garros, invingand cuplul Daniel Nestor/Nenad Zimonojici cu scorul de 6-7, 6-3, 7-6. Mergea si Draganja s-au impus.

Veste de senzatie de la Paris: Florin Mergea, in semifinale la Roland Garros!

Florin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, in proba de dublu.

Roland Garros: Florin Mergea, in semifinale la dublu

Perechea Florin Mergea/ Marin Draganja s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros dupa ce a trecut cu 6-7, 6-3, 7-6, de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimonjic- pereche care l-a eliminat pe Tecau in turul trei la dublu.

Roland Garros: Florin Mergea, calificat in sferturi la dublu

Florin Mergea a reusit, alaturi de coechipierul sau, croatul Marin Draganja, meciul carierei, ajungand in sferturile turneului Roland Garros, la dublu masculin.

Tenis: Florin Mergea s-a calificat in sferturile de dublu la Roland Garros

Jucatorul Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru.

Roland Garros: Florin Mergea/ Marin Draganja s-au calificat in sferturile de finala

Perechea de dublu masculin Florin Mergea Romania) si Marin Draganja Croatia) s-a calificat duminica in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce au trecut de perechea Feliciano Lopez Spania)/ Jurgen Melzer Austria), scor 7-5 6-3.

Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat in optimile de finala la dublu

Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, azi, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51 in ierarhia ATP de dublu.

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

Roland Garros: Florin Mergea, in semifinalele probei de dublu

Cuplul Florin Mergea locul 51 ATP de dublu) / Marin Draganja Croatia, locul 59 ATP) a invins, cu scorul de 6-7 2), 6-3, 7-6 5), perechea formata din canadianul Daniel Nestor locul 7 ATP) si sarbul Nenad Zimonjici locul 8 ATP), cap de serie nr. In semifinale ii vor intalni pe Granollers si Lopez ambii Spania).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )