Libnet.ro
UNICEF

20:15

Florin Mergea s-a CALIFICAT in sferturi la dublu, la US Open

România Liberă România Liberă,
Florin Mergea s-a CALIFICAT in sferturi la dublu, la US Open

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. continuă pe România Liberă

Horia Tecau si Florin Mergea in sferturile probei de dublu la US Open

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale competitiei de dublu de la US Open.

Florin Mergea in sferturile probei de dublu la US Open

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale competitiei de dublu de la US Open.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in sferturi la dublu, la US Open

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului,.

Tecau si Rojer, in sferturi la dublu la US Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/SUA), cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a trecut in optimi de echipa americana Eric Butorac/Scott Lipsky, scor 7-6 7/3), 7-5, potrivit Mediafax.

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in sferturi la US Open

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, informeaza Mediafax. Perechea Mergea/Bopanna, cap de serie numarul 6, a invins in optimi.

US Open 2015. Florin Mergea, calificat in optimile probei de dublu masculin

Perechea formata din Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

US Open: Florin Mergea in optimi la dublu

Florin Mergea si Rohan Bopanna, cap de serie numarul 6, s-au calificat sambata in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in optimi, la US Open

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Tecau si Mergea joaca sambata, in turul doi la dublu, la US Open. Simona, in sesiunea a doua

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, Jean-Julien Rojer, respectiv Rohan Bopanna, vor evolua, sambata, in turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului anuntat de organizatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )