Libnet.ro
UNICEF

20:00

Horia Tecau si Florin Mergea in sferturile probei de dublu la US Open

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau si Florin Mergea in sferturile probei de dublu la US Open

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale competitiei de dublu de la US Open. continuă pe Online Sport

Florin Mergea in sferturile probei de dublu la US Open

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale competitiei de dublu de la US Open.

Tecau si Mergea, azi la US Open

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, Jean-Julien Rojer, respectiv Rohan Bopanna, vor evolua, sambata, in turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului anuntat de organizatori.

Simona Halep si Horia Tecau ajung in sferturi la dublu mixt. Urmeaza un meci de foc

Perechea formata din Simona Halep si Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

Horia Tecau, in sferturile probei de dublu de la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a treia favorita, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in optimi, la US Open

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Horia Tecau, calificare bizara in optimi la US Open

Horia Tecau si Jean Julian Rojer li se alatura lui Florin Mergea si Rohan Bopanna in faza optimilor de finala de la US Open, in cadrul probei de dublu masculin, scrie ziare. com. Spre deosebire de Mergea si Bopanna insa,.

Simona Halep si Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open

Perechea Simona Halep/Horia Tecau s-a calificat duminica in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, invingand cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8,.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau in sferturile de finala ale probei de dublu mixt

Simona Halep si Horia Tecau au ajuns in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, dupa ce au invins perechea Julia Goerges/Nenad Zimonjici, in optimi, duminica seara.

Tecau si Mergea joaca sambata seara in turul doi la US Open

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, Jean-Julien Rojer, respectiv Rohan Bopanna, vor evolua, sambata, in turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul Grand Slam al.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau a invins, duminica, cu scorul de 6-2, 7-5, cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )