Libnet.ro
UNICEF

11:01

Florin Roman, dupa intalnirea liberalilor cu Klaus Iohannis: Nu a fost nicio intalnire cu cutitele pe masa

Adevărul Adevărul,
Florin Roman, dupa intalnirea liberalilor cu Klaus Iohannis: Nu a fost nicio intalnire cu cutitele pe masa

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, afirma, marti seara, ca intalnirea pe care liderii partidului au avut-o cu presedintele Klaus Iohannis nu a fost cu cutitele pe masa cum sustin unii, PNL avand o echipa puternica, unita in jurul lui Ludovic Orban. Roman sustine ca nu s-a discutat despre remaniere si anunta ca liberalii vor veni cu un amplu program de revigorare a economiei. continuă pe Adevărul

Deputatul liberal Florin Roman: PNL a iesit cu motoarele turate de la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Nu pleaca nimeni, nu vine nimeni. Suntem foarte multumiti de modul in care ministrii au reactionat in aceasta perioada dificila

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat marti seara, printr-o postare pe Facebook, ca in cadrul intalnirii liderilor liberali cu presedintele Klaus Iohannis nu s-a discutat despre remanierea.

Klaus Iohannis si Florin Citu, contradictii majore despre bani

Nu sunt bani pentru cresterea pensiilor, este anuntul facut de ministrul Finantelor, Florin Citu, care a declarat ca, avand in vedere cum arata bugetul astazi si problemele legate de coronavirus, legea pensiilor si alte legi care au trecut prin Parlament, nu au sursa de finantare. Pe de alta parte, presedintele Klaus Iohannis este de parere ca legile trebuie respectate.

Florin Roman (PNL), la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Educatiei: V-ati lasat pe mana lui Ponta si ati intrat in belele procedurale

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat retrimiterea motiunii impotriva ministrului Educatiei catre grupurile parlamentare ale Pro Romania si PSD pentru a fi refacuta.

Klaus Iohannis, intalnire de foc cu ministrii si premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat o intalnire cu premierul Orban si ministrii, precum si cu membrii-cheie ai partidului liberal si mai multi primari, la Vila Lac. in cadrul acesteaia va fi discutata activitatea Executivului, dar si o eventuala schimbare a echipei de la Palatul Victoria.

Surse: Klaus Iohannis nu a primit informari de la SRI cu privire la Tinutul Secuiesc

Noi dezvaluiri cu privire la declaratia controversata a presedintelui Klaus Iohannis, conform careia partidul social-democrat, in complicitate cu Viktor Orban, a vrut sa dea Ardealul ungurilor.

Klaus Iohannis i-a convocat pe ministri si pe Orban la Vila Lac. Chirieac: Guvernul trebuie sa lase sange

Klaus Iohannis i-a convocat pe premierul Ludovic Orban, dar si pe mai multi ministri din cabinetul sau la o intalnire de urgenta, la Vila Lac, incepand cu ora 17:00.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )