Libnet.ro
UNICEF

21:30

FMI, criticat din interior pentru modul in care a gestionat criza din zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI, criticat din interior pentru modul in care a gestionat criza din zona euro

Modul in care Fondul Monetar International FMI) a gestionat criza datoriilor din zona euro a fost criticat chiar de un organism intern, Biroul Independent de Evaluare IEO), intr-un raport in care sustine ca Fondul nu a reusit sa identifice amploarea problemelor, a fost super-optimist cu privire la perspectivele de crestere ale economiilor europene care au beneficiat de programe de asistenta si de asemenea a lasat impresia ca trateaza in mod diferit Europa, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Mihnea Motoc: 2 la suta din PIB pentru Aparare este un reper bun

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a declarat joi, la Palatul Victoria, ca alocarea a 2% din PIB pentru Aparare in 2017 si mentinerea acestui nivel timp de un deceniu este un reper bun pentru ceea ce are nevoie Romania in materie de inzestrare a armatei.

Planul exotic al prefectului din Vaslui pentru oprirea violurilor. Ce institutie din perioada comunista va fi resuscitata

Prefectul judetului Vaslui, Daniel Olteanu, va organiza o serie de intalniri civice, periodice in comunele din judet, la care sa participe primarul, viceprimarul, preotii, profesorii, politistii,.

Guvernul va acorda BURSE pentru sportivii care vor sa urmeze facultati in alte domenii

Guvernul cauta solutii tehnice in vederea acordarii de burse pentru sportivii de performanta care doresc sa urmeze cursurile unor facultati cu specializari in alte domenii, a declarat joi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

Amenzile pentru cei care desfasoara activitati miniere se actualizeaza cu rata inflatiei

Nivelul amenzilor contraventionale aplicate titularilor permiselor si licentelor care desfasoara activitati miniere si nu respecta obligatiile ce le revin conform legii vor fi actualizate cu rata inflatiei, in conditiile in care acestea au ramas neschimbate din anul 2003, informeaza Guvernul Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

IMPORTANT pentru cei care petrec vacanta in strainatate. Cum arata HARTA tarilor care se afla sub risc crescut de atentate (FOTO+VIDEO)

Intregul mapamond sta sub semnul fricii semanata de atacurile teroriste care au loc zilnic. Fie ca vorbim de Franta, Turcia, Germania sau tarile arabe, numeroasele atacuri sangeroase au.

Pokemon GO: 7 sfaturi date de specialistii pentru cei care se apuca de acest joc (VIDEO)

Jocul Pokemon Go a provocat o adevarata nebunie in Romania de la lansarea oficiala, numerosi impatimiti luand la pas strazile si parcurile in cautarea creaturilor din.

Scandal in fata Primariei din Constanta! Un barbat care sustinea ca i s-a cerut spaga a amenintat ca isi da foc (VIDEO)

Scandal in fata Primariei din Constanta. Un barbat care sustine ca i s-a cerut spaga a amenintat ca isi da foc. Acesta incercase sa ajunga in biroul primarului Decebal Fagadau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )