Libnet.ro
UNICEF

01:06

FMI previzioneaza o crestere economica de 2% pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI previzioneaza o crestere economica de 2% pentru Romania

Fondul Monetar International FMI) estimeaza o crestere economica pentru tara noastra de 2%, pentru acest an, potrivit raportului World Economic Outlook. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala a inrautatit prognozele de crestere economica pentru China si Asia de Est

Banca Mondiala a inrautatit prognozele de crestere economica pentru Asia si Est si China, in contextul preturilor mai reduse la materii prime si reorientarii politicilor autoritatilor de la Baijing de la.

Banca Mondiala taie prognoza de crestere economica a Chinei

Banca Mondiala BM) si-a inrautatit prognozele de crestere economica pentru China si Asia de Est, din cauza preturilor slabe ale materiilor prime, a incetinirii consumului si a eforturilor Chinei de a-si restructura modelul economic bazat pe exporturi.

Europarlamentar britanic: Exploatarea aurului la Rosia Montana reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Europarlamentarul britanic Roger Helmer considera ca inceperea exploatarii aurului la Rosia Montana reprezinta o mare oportunitate pentru Romania si va oferi locuri de munca atat de necesare intr-o zona.

CE: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat, astazi, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray.

Raportul MCV pentru Romania, amanat. Mark Gray: Va fi publicat la inceputul anului 2014

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark.

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat in luna ianuarie a anului 2014

Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi publicat la inceputul anului 2014, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark .

Comisia Europeana anunta deblocarea Programului de Competitivitate pentru Romania

Comisarul european pentru politica regionala, Johannes Hahn, l-a anuntat pe premierul roman Victor Ponta ca executivul comunitar a luat decizia deblocarii platilor pe Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a declarat marti, la Bruxelles, purtatoarea de cuvant a oficialului european, Shirin Wheeler, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )