Libnet.ro
UNICEF

18:00

FMI: Romania trebuie sa-si indeplineasca angajamentele deja asumate inainte de a incheia un nou acord

Hotnews Hotnews,
FMI: Romania trebuie sa-si indeplineasca angajamentele deja asumate inainte de a incheia un nou acord

Reprezentantii FMI, ai Comisiei Europene si ai Bancii Mondiale au spus in cadrul intilnirii cu Traian Basescu ca Romania trebuie sa-si indeplineasca angajamentele deja asumate inainte de a incheia un nou acord, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale. In cadrul actualului program, mai multe reforme structurale nu au fost finalizate conform graficului stabilit, au mai spus oficialii FMI. continuă pe Hotnews

FMI: Romania va trebui sa-si indeplineasca angajamentele existente pentru a putea incheia un nou acord. Mai multe reforme nu au fost finalizate

Presedintele Traian Basescu, a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, misiunea delegatiei comune a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Basescu le-a spus expertilor.

Presedintia: FMI, CE si BM cer indeplinirea angajamentelor existente pentru a incheia un ...

Reprezentantii delegatiei comune a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale au subliniat, miercuri, in cadrul intrevederii cu presedintele Traian Basescu, ca Romania trebuie sa isi indeplineasca angajamentele existente pentru a incheia un nou acord. In cadrul intrevederii, reprezentantii institutiilor financiare internationale au afirmat ca Romania va trebui sa-si indeplineasca angajamentele existente pentru a putea incheia un nou acord, avand in vedere ca, in .

FMI: Vreti alt acord, respectati-va angajamentele.

Fondul Monetar cere Romaniei sa isi respecte angajamentele luate daca vrea un alt acord. Acesta este absolut necesar. Numai sub un nou acord, FMI ne va putea acorda in 2013 reesalonari la plata a ratelor, in conditiile in care statul nu va avea banii necesari. Incheierea unui nou acord cu Fondul Monetar International FMI), dupa ce prezentul acord va expira in primavara anului viitor, va fi posibila doar daca Guvernul isi va respecta angajamentele luate in cadrul actualului acord, potrivit .

Conflictul interetnic din Hadareni: Romania trebuie sa despagubeasca cu 42.000 euro o familie de romi

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg a decis, marti, ca statul roman trebuie sa plateasca despagubiri totale de 42. 000 de euro unei concubine si fetelor unui rom, care a decedat in conflictul din 1993 din localitatea Hadareni, judetul Mures, informeaza Mediafax.

CEDO: Romania trebuie sa despagubeasca cu 42.000 euro o familie de romi, victime in Hadareni.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg a decis, marti, ca statul roman trebuie sa plateasca despagubiri totale de 42. 000 de euro unei concubine si fetelor unui rom, care a decedat in conflictul din 1993 din localitatea Hadareni, judetul Mures, potrivit Mediafax. In seara de 20 septembrie 1993, a izbucnit un conflictul intre romani si etnici romi in localitatea Hadareni, in urma unei altercatii intre trei romi - Gligor Ghetan si fratii Lacatus Rapa Lupian si Lacatus Aurel .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )