Libnet.ro
UNICEF

20:30

Foametea afecteaza tot multe persoane in Marea Britanie. Mii de oameni cer ajutor alimentar

Antena3 Antena3,
Foametea afecteaza tot multe persoane in Marea Britanie. Mii de oameni cer ajutor alimentar

Un raport publicat luni si finantat de Arhiepiscopia din Canterbury, in care sunt acuzate sistemul de alocatii sociale si salariile mici, trage un semnal de alarma cu privire la foamete in Marea. continuă pe Antena3

Raport: Foametea afecteaza tot mai multe persoane in Marea Britanie

Tot mai multe persoane din Marea Britanie sunt afectate de foamete, potrivit unui raport publicat luni si finantat de Arhiepiscopia din Canterbury, in care sunt acuzate sistemul de alocatii sociale si salariile.

Dolj: Un barbat de etnie roma si-a construit o casa din banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie

Ion Lazar, un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie, relateaza Daily Mail. Lazar, de 36 ani, care colecteaza.

Un barbat afirma ca si-a construit o casa in Romania din ajutorul social din Marea Britanie

Un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Un barbat din Dolj si-a construit o casa cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie

Un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie.

Declaratia unui rrom pune pe jar Marea Britanie. Ce a facut barbatul cu banii primiti din ajutorul social: Multumesc, Anglia

Un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie, relateaza Daily Mail, in editia electronica. Ion Lazar, in varst.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )