Libnet.ro
UNICEF

18:15

Focar de coronavirus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi: 28 de cadre medicale si pacienti au COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Focar de coronavirus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi: 28 de cadre medicale si pacienti au COVID-19

Douazeci si opt de cazuri de coronavirus au fost confirmate la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, fiind vorba despre 13 pacienti si 15 cadre medicale. Managerul spitalului, Lucian Eva, a precizat ca toate cadrele medicale diagnosticate revenisera din tura libera, dupa 14 zile in care ar fi urmat sa stea izolate. continuă pe Hotnews

Zece cadre medicale ale Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, confirmate cu Covid

Zece angajati ai Spitalului de Neurochirurgie din Iasi au fost depistati cu coronavirus. Va avealoc o ancheta epidemilogica, iar medicii si pacientii spitalului vor fi testati.

Aproape 30 de cadre medicale si pacienti, confirmati cu COVID-19 la Spitalul de Neurochirurgie Iasi. Patru cazuri si la Spitalul de copii

Numarul cazurilor de coronavirus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi a ajuns la 28, in timp ce la spitalul de copii din oras se inregistreaza patru cazuri de COVID-19 in randul cadrelor medicale.

Zece cadre medicale de la Spitalul Nicolae Oblu din Iasi, confirmate pozitiv cu COVID-19

Zece cadre medicale, majoritatea asistente, de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi, au fost depistate cu COVID-19, dupa intoarcerea la serviciu, a declarat, managerul unitatii, Lucian Eva.

Un barbat suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Iasi

Un barbat de 40 de ani a fugit din spitalul Sfantul Spiridon din Iasi in timp ce i se faceau investigatile medicale.

Zece asistente medicale, depistate pozitiv cu noul coronavirus intr-un spital din Iasi. E un accident regretabil

Zece asistente medicale dintr-un spital din Iasi au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Focarul a pornit de la una dintre asistentele medicale care a revenit la munca dupa o perioada de 14 zile, personalul lucrand in aceasta perioada in ture.

O asistenta medicala a murit la scurt timp dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a decedat la nastere Familia acuza o culpa medicala

O asistenta medicala in varsta de 27 de ani a murit la cateva ore dupa ce a nascut la Spitalul Judetean din Craiova. Bebelusul a murit la nastere, iar mama, cateva ore mai tarziu. Familia spune ca femeia a avut o sarcina fara probleme, ca facuse analize suplimentare in strainatate si ca medicul a chemat-o pentru cezariana cu cateva saptamani mai devreme fata de cum o programase initial. Politia a declansat o ancheta pentru a stabili daca este vorba despre culpa medicala.

DigiSport: Tara care a devenit noul focar de coronavirus. Ce a cerut presedintele in ciuda recomandarilor si avertismentul OMS

Situatie dramatica in Brazilia, tara care se afla imediat dupa Rusia la numarul de infectari cu COVID-19 si a ajuns pe locul 3 in lume. 382 de cazuri de coronavirus a raportat tara condusa de Jair Bolsonaro. Numarul deceselor a depasit 20. 000, dar presedintele insista pentru reluarea fotbalului.

Focar de coronavirus la o mina de aur din Siberia controlata de fiul unui miliardar din cercul lui Putin: cel putin un mort

Cel mai mare producator de aur din Rusia a anuntat joi decesul unuia dintre cei aproape 1. 200 de salariati ai sai contaminati cu noul coronavirus la o mina de aur din Siberia, relateaza AFP.

Tanar din Iasi, ruda cu un fost presedinte al Romaniei, retinut dupa ce a aruncat cu bani falsi in manelisti

Politistii de la Criminalitate Organizata Iasi au retinut marti pentru 24 de ore un tanar care ar fi impartit cu mare generozitate valuta falsa, in ultimul timp.

Coronavirus: Patru tari din UE propun o alternativa de relansare la planul Merkel-Macron

Austria, Suedia, Danemarca si Olanda au prezentat o contrapropunere la initiativa franco-germana pentru un plan de reconstructie pentru Uniunea Europeana dupa pandemia de coronavirus, relateaza sambata dpa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )