Libnet.ro
UNICEF

17:01

Fond de urgenta din partea SUA pentru combaterea virusului Zika

România Liberă România Liberă,
Fond de urgenta din partea SUA pentru combaterea virusului Zika

Administratia prezidentiala a SUA a informat luni, printr-un comunicat de presa, ca va cere Congresului sa aloce 1,8 miliarde de dolari ca fond de urgenta pentru combaterea virusului Zika, a carui raspandire pe continentul american este preocupanta, relateaza luni DPA si AFP, citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Austria cere 600 de milioane de euro din partea UE pentru cazarea imigrantilor

Guvernul Austriei a cerut Comisiei Europene 600 de milioane de euro pentru decontarea cheltuielilor privind cazarea extracomunitarilor in cursul anului 2015, anunta Ministerul austriac al Finantelor, conform editiei online a cotidianului Le Figaro.

Guvernul belgian ia noi masuri pentru combaterea radicalismului

Guvernul belgian va investi 39 de milioane de euro pentru a combate radicalismul in mai multe comune situate in apropierea canalui maritim din Bruxelles, intre care si Molenbeek. Totodata, pana in 2019 va recruta 1000 de politisti suplimentari, pentru lupta cu terorismul.

Astept un exercitiu de echilibru din partea PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca asteapta sa vada daca PSD va introduce pe ordinea de zi a Senatului proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi, aratand ca ''avizul unei comisii nu tine loc de initiativa legislativa '', transmit surse din presa.

Curs obligatoriu de Limba Romana intr-o intreprindere de stat din Republica Molodva pentru angajatii care stiu doar rusa

Angajatii unei intreprinderi de stat din Republica Moldova au fost inclusi intr-un program de invatare intensiva a limbii romane. Acest fapt este relatat de portalul basarabean canal2. md, care se refera la intreprinderea Expeditii Hidro-Geologice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )