Libnet.ro
UNICEF

07:30

Formula 1: Lewis Hamilton (Mercedes), invingator in MP al Chinei de la Shanghai

România Liberă România Liberă,
Formula 1: Lewis Hamilton (Mercedes), invingator in MP al Chinei de la Shanghai

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) a castigat duminica Marele Premiu al Chinei de Formula 1, disputat pe circuitul din Shanghai, si a obtinut a 54-a sa victorie din cariera si a 5-a in China, relateaza Reuters, via Agerpres. continuă pe România Liberă

Formula 1: Lewis Hamilton, pole position in Marele Premiu al Chinei

Lewis Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei, a doua etapa a sezonului 2017 al Campionatului Mondial de Formula 1, pilotul celor de la Mercedes fiind urmat de Sebastian Vettel ) si de coechipierul Valtteri Bottas.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Chinei

Plecat din pole-position, Lewis Hmilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Chinei, a doua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de germanul Sebastian Vettel ) si de olandezul Max Verstappen Red Bull). Cursa a avut loc pe circuitul de la Shanghai.

Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Chinei. Cine a completat podiumul

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a castigat, duminica, Marele Premiu al Chinei, a doua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Astfel, Hamilton a obtinut al 54-lea succes din cariera, al cincilea la Shanghai si primul din acest sezon.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )