Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fortele de securitate din Burkina Faso nu au gasit, inca, indicii depre romanul rapit

România Liberă România Liberă,
Fortele de securitate din Burkina Faso nu au gasit, inca, indicii depre romanul rapit

Fortele de securitate din Burkina Faso au cautat, duminica, in zona de desert din apropierea granitelor cu Mali si Niger, dar nu au gasit niciun indiciu privind agentul roman de securitate rapit, sambata, au anuntat autoritatile, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fortele de securitate din Burkina Faso nu au gasit inca niciun indiciu despre romanul rapit sambata la granita cu Mali

La o zi de la rapirea cetatenului roman in Burkina Faso, la granita cu Mali, autoritatile de la Ouagadougou nu au inca niciun indiciu cu pivire la situatia acestuia. Fortele de securitate din Burkina Faso au.

Romanul rapit nu este de gasit. Fortele de securitate din Burkina Faso l-au cautat, dar nu au gasit niciun indiciu

Fortele de securitate din Burkina Faso au cautat duminica in zona de desert din apropierea granitelor cu Mali si Niger, dar nu au gasit niciun indiciu privind agentul roman de securitate rapit sambata de la.

Autoritatile din Burkina Faso vor sa intre in Mali si in Niger pentru a-l cauta pe romanul rapit

Autoritatile din Burkina Faso intentioneaza sa intre in Mali si in Niger pentru a-i cauta pe rapitorii unui agent de securitate roman, luat ostatic in urma unui atac la o mina din nord-estul tarii, a.

Romanul rapit in Burkina Faso nu a fost ranit

Romanul a fost rapit in jurul orei locale 10. 30, in timp ce se afla in patrula, intr-o masina, alaturi de sofer si de un jandarm din Burkina Faso. Barbatul e ofiter de securitate la mina de mangan din.

Un ofiter de securitate roman a fost rapit de persoane inarmate in Burkina Faso

Persoane inarmate l-au rapit sambata pe ofiterul de securitate roman, Ghergut Iulian, de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

Burkina Faso: Autoritatile vor sa intre in Mali si Niger pentru a-l cauta pe romanul rapit

Autoritatile din Burkina Faso intentioneaza sa intre in Mali si in Niger pentru a-i cauta pe rapitorii agentului de securitate roman, luat ostatic sambata, a anuntat, duminica, un ministru, informeaza Mediafax.

Roman rapit in Burkina Faso. Victor Ponta ii cere ministrului Aurescu sa-i transmita lui si presedintelui Iohannis informatii despre situatie

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care ar avea si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. De asemenea, MAE a anuntat ca romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri din momentul rapirii.

Romanul rapit in Burkina Faso, dus in Niger. MAE: Nu a fost ranit in schimbul de focuri

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care are si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Romanul rapit in Burkina Faso ar fi fost dus in Mali sau Niger

Agentul de securitate roman rapit sambata de la o mina de mangan din Burkina Faso ar avea si cetatenie franceza, iar rapitorii, probabil rebeli tuareg afiliati gruparii Al-Qaeda in Maghrebul Islamic, l-ar.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso. El este victima unui grup de teroristi din Mali

Persoane inarmate au rapit sambata un ofiter de securitate roman de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )