Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Autoritatile din Burkina Faso vor sa intre in Mali si in Niger pentru a-l cauta pe romanul rapit

Antena3 Antena3,
Autoritatile din Burkina Faso vor sa intre in Mali si in Niger pentru a-l cauta pe romanul rapit

Autoritatile din Burkina Faso intentioneaza sa intre in Mali si in Niger pentru a-i cauta pe rapitorii unui agent de securitate roman, luat ostatic in urma unui atac la o mina din nord-estul tarii, a. continuă pe Antena3

Fortele de securitate din Burkina Faso nu au gasit, inca, indicii depre romanul rapit

Fortele de securitate din Burkina Faso au cautat, duminica, in zona de desert din apropierea granitelor cu Mali si Niger, dar nu au gasit niciun indiciu privind agentul roman de securitate rapit, sambata, au anuntat autoritatile, informeaza Mediafax.

Romanul rapit nu este de gasit. Fortele de securitate din Burkina Faso l-au cautat, dar nu au gasit niciun indiciu

Fortele de securitate din Burkina Faso au cautat duminica in zona de desert din apropierea granitelor cu Mali si Niger, dar nu au gasit niciun indiciu privind agentul roman de securitate rapit sambata de la.

Fortele de securitate din Burkina Faso nu au gasit inca niciun indiciu despre romanul rapit sambata la granita cu Mali

La o zi de la rapirea cetatenului roman in Burkina Faso, la granita cu Mali, autoritatile de la Ouagadougou nu au inca niciun indiciu cu pivire la situatia acestuia. Fortele de securitate din Burkina Faso au.

Burkina Faso: Autoritatile vor sa intre in Mali si Niger pentru a-l cauta pe romanul rapit

Autoritatile din Burkina Faso intentioneaza sa intre in Mali si in Niger pentru a-i cauta pe rapitorii agentului de securitate roman, luat ostatic sambata, a anuntat, duminica, un ministru, informeaza Mediafax.

Romanul rapit in Burkina Faso ar fi fost dus in Mali sau Niger

Agentul de securitate roman rapit sambata de la o mina de mangan din Burkina Faso ar avea si cetatenie franceza, iar rapitorii, probabil rebeli tuareg afiliati gruparii Al-Qaeda in Maghrebul Islamic, l-ar.

Un roman a fost rapit intr-un atac la o mina

Actualizare 10:42 MAE: Romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri Conationalul nostru nu a fost ranit in schimbul de focuri de la mina, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat trimis astazi redactiei. Celula de criza convocata de ministrul Bogdan Aurescu a continuat sa lucreze toata noaptea, fiind in contact cu autoritatile din Burkina Faso prin ambasadele Romaniei din regiune. --- * Ponta i-a cerut lui Aurescu informatii despre romanul rapit * MAE a activat celula de criza.

Romanul in Burkina Faso ar fi ajuns deja in Mali sau Niger

Romanul rapit in timp ce lucra in Burkina Faso ar fi ajuns deja in Mali sau Niger. O spun surse apropiate anchetei, citate de presa externa. Cinci teroristi l-au luat, dupa ce au impuscat ranind grav un.

Romanul rapit in Burkina Faso ar fi ajuns deja in Mali sau Niger

Romanul rapit in timp ce lucra in Burkina Faso ar fi ajuns deja in Mali sau Niger. O spun surse apropiate anchetei, citate de presa externa. Cinci teroristi l-au luat, dupa ce au impuscat ranind grav un.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso. El este victima unui grup de teroristi din Mali

Persoane inarmate au rapit sambata un ofiter de securitate roman de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

UPDATE Roman, rapit de indivizi inarmati in Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali/ Ministerul de Externe a activat o celula de criza

Indivizi inarmati au rapit, sambata, un agent de securitate roman de la o mina de mangan din nordul statului african Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali, anunta Reuters. Incidentul a avut loc la proiectul minier Tambao, care este administrat de Pan African Minerals, o subsidiara a companiei Timis Corporation detinute de Frank Timis. UPDATE 1: Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat in privinta rapirii unui roman in Burkina Faso, activand o celula de criza. UPDATE 2: Site-ul info-afrique. com scrie despre rapirea unui european - Gherghut Lulian, de origine romana, avand si cetatenie franceza. Atacatorii ar fi rebeli tuaregi afiliati la Al Qaida in Maghrebul Islamic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )