Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost candidat PSD la functia de primar, condamnat pentru proxenetism. Barbatul este membru PSD in continuare

Adevărul Adevărul,
Fost candidat PSD la functia de primar, condamnat pentru proxenetism. Barbatul este membru PSD in continuare

Costica Dobre, fost candidat PSD la functia de primar in comuna braileana Sutesti, a primit doi ani de inchisoare cu suspendare conditionata pentru proxenetism, in timp ce fratele sau, Ionita, ar urma sa execute 4 ani si 6 luni de inchisoare. Ambii au incheiat acorduri de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DIICOT. continuă pe Adevărul

Fost primar condamnat la 4 ani inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual

Un fost primar si un om de afaceri din Horezu Valcea au fost condamnati de catre magistratii valceni la inchisoare cu suspendare, unul pentru fals intelectual, altul pentru uz de fals si fals in declaratii. Primul a externalizat societatea de termoficare a orasului catre afacerist, desi stia ca acesta are datorii si catre bugetul de stat si catre primarie.

Caz HALUCINANT in JUSTITIE: Un batran de 70 de ani din Cluj a fost CONDAMNAT pentru TERORISM

Caz halucinant in justitia din Romania! Vasile Coman, un batran de 70 de ani a fost condamnat la doi ani si trei luni de inchisoare pentru terorism de magistratul Iuliana Moldovan de la Curtea de Apel.

Mihai Bogdan Lari a fost numit in functia de vicepresedinte al ANAF

Mihai Bogdan Lari a fost numit in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), printr-o decizie a premierului Viorica Dancila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )