Libnet.ro
UNICEF

18:46

A fost concediat din firma, dar primeste aproape 60 de milioane de dolari. Cum este posibil

Antena3 Antena3,
A fost concediat din firma, dar primeste aproape 60 de milioane de dolari. Cum este posibil

Fostul directorul general al Ford, Mark Fields, concediat deoarece actiunile au scazut cu 37% de cand Fields a preluat conducerea producatorului auto american iulie 2014), ar putea pleca cu o compensatie de 57. continuă pe Antena3

Scene socante pe strada: O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei (VIDEO)

Scene socante pe o strada din Iran. O femeie a fost arestata din cauza ca nu a respectat codul islamic in privinta vestimentatiei. Femeia a fost arestata pe strada intr-un mod destul de violent.

Sebastian Ghita a fost eliberat din arest pe cautiune

Fostul deputat roman Sebastian Ghita a fost eliberat, vineri, din arestul Politiei de la Belgrad in schimbul unei cautiuni de 200. 000 de euro, stabilita de magistratii sarbi care au luat in discutie solicitarea avocatilor apararii.

Doi diplomati rusi au fost expluzati din Estonia. Ce urmeaza sa faca Rusia

Ministerul eston de Externe a anuntat vineri seara expulzarea a doi diplomati rusi, fara a preciza din ce cauza, in contextul relatiilor bilaterale tensionate. Confirmam ca Estonia a expulzat.

Doi diplomati rusi au fost expluzati din Estonia. Decizia risca sa fie urmata de gest similar din partea Rusiei

Ministerul eston de Externe a anuntat vineri seara expulzarea a doi diplomati rusi din tara sa, fara a preciza din ce cauza, potrivit Le Figaro, citat de Mediafax. Informatia a fost facuta public de.

Bogdan Diaconu, dupa ce Sebastian Ghita a fost eliberat din arest: Felicitari, Serbia! Ma bucur pentru tine, Sebi!

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, unul dintre apropiatii lui Sebastian Ghita, a felicitat Justitia din Serbia pentru ca l-a eliberat din arest pe fostul sau coleg de partid. Sebastian Ghita va fi eliberat din cu.

Fost director din Ministerul Justitiei, intrebari-cheie: Nu inteleg de ce procurorii nu fac nimic

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul Justitiei, a vorbit la Esential despre disparitia unor dosare din arhiva SIPA, dosare ale unor magistrati. Aceasta informatie rezulta clar din.

Patru persoane, declarate admise in competitia pentru functia de city manager al Capitalei: Printre ele, administratorul special al RADET si un fost angajat din ministerul Dezvoltarii

Patru persoane au fost declarate admise la concursul pentru functia de administrator public al Capitalei. Conform rezultatelor anuntate de Primaria Municipiului Bucuresti, au fost declarati admisi.

Valentina Pelinel a fost inselata din inchisoare. Mama baietelului lui Cristi Borcea este dezamagita si nu mai are nicio speranta

Valentina Pelinel este foarte dezamagita. A vrut sa faca o fapta buna si tot ea a fost pacalita. Fostul fotomodel a imprumutat o suma mare de bani lui Florin Manea, fiul regretatului antrenor Nicolae.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )