Libnet.ro
UNICEF

18:31

Valentina Pelinel a fost inselata din inchisoare. Mama baietelului lui Cristi Borcea este dezamagita si nu mai are nicio speranta

B1 B1,
Valentina Pelinel a fost inselata din inchisoare. Mama baietelului lui Cristi Borcea este dezamagita si nu mai are nicio speranta

Valentina Pelinel este foarte dezamagita. A vrut sa faca o fapta buna si tot ea a fost pacalita. Fostul fotomodel a imprumutat o suma mare de bani lui Florin Manea, fiul regretatului antrenor Nicolae. continuă pe B1

Omul misterios care l-a ajutat pe Cristi Borcea sa iasa din inchisoare

Cristi Borcea a fost angajat la firma unui cunoscut om de afaceri, coleg de celula cu fostul finantator al FC Dinamo, care l-a ajutat astfel sa iasa din inchisoare cinci zile pe saptamana, pentru a.

Un tanar a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare

Un tanar cu varsta de 29 de ani, din Arad, a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare. Cel care l-a ranit a fost chiar unchiul sau, alaturi de care participa la o partida de.

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de.

Fost primar din Arges, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008.

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008. Conform sentintei, care nu este definitiva, prejudiciul adus APIA, stabilit la aproape 20. 000 de lei, a fost returnat, trasnmite News. ro.

Patru persoane, declarate admise in competitia pentru functia de city manager al Capitalei: Printre ele, administratorul special al RADET si un fost angajat din ministerul Dezvoltarii

Patru persoane au fost declarate admise la concursul pentru functia de administrator public al Capitalei. Conform rezultatelor anuntate de Primaria Municipiului Bucuresti, au fost declarati admisi.

PNL a atacat la Curtea Constitutionala legea prin care CSAT a fost scos din procedura de numire a sefului DGPI - Doi si-un sfert

Senatorii PNL au sesizat marti Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse mecanismului de numire in functie a directorului Directiei Generale de Protectie Interna DGPI) din cadrul Ministerului de Interne, cunoscut ca fostul Doi si-un sfert, prin care s-a elimina avizul din partea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, anunta PNL intr-un comunicat de presa.

Un tanar aradean a fost impuscat din greseala de unchiul sau in timpul unei vanatori

Un vanator de 29 de ani din judetul Arad a fost impuscat accidental la o vanatoare organizata legal, duminica dimineata, fiind preluat in stare stabila de o ambulanta si transportat la spital. Victima are o rana in zona abdomenului, dar medicii spun ca nu ii pune in pericol viata, in timp ce politistii au inceput o ancheta, transmite News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )