Libnet.ro
UNICEF

11:00

Au fost confirmate noi focare de pesta porcina africana in Romania...

B1 B1,
Au fost confirmate noi focare de pesta porcina africana in Romania...

Joi a fost confirmata prezenta pestei porcine africane in doua gospodarii, din localitatile Scurtesti, comuna Vadu Pasii, si Gura Dimienii, comuna Beceni, judetul Buzau. in urma confirmarii. continuă pe B1

Noi focare de pesta porcina africana pe raza judetului Buzau

In cursul zilei de joi a fost confirmata prezenta virusului Pestei Porcine Africane la porcii din doua gospodarii, din localitatile Scurtesti, comuna Vadu Pasii, si Gura Dimienii, comuna Beceni. Gospodariile respective au fost plasate sub supraveghere oficiala.

Noi focare de pesta porcina africana in Romania

Noi focare de pesta porcina africana in Buzau. in cursul zilei de joi a fost confirmata prezenta virusului la porcii din doua gospodarii, din localitatile Scurtesti, comuna Vadu Pasii, si Gura Dimienii, co.

Zeci de porci sacrificati si stabilirea unei zone de supraveghere care se intinde pe raza a trei judete dupa confirmarea unui noi focar de pesta porcina, la Galati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati s-a intrunit in aceasta dupa-amiaza si a aprobat planul de masuri la confirmare in zona de protectie si cea de supraveghere, ca urmare a confirmarii unui focar de pesta porcina africana in exploatatia non-profesionala a unui cetatean din satul Namoloasa, comuna Namoloasa.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )