Libnet.ro
UNICEF

07:30

A fost data afara de la PRO TV, fara explicatii. Mesajul postat de vedeta dupa concediere

Playtech Playtech,
A fost data afara de la PRO TV, fara explicatii. Mesajul postat de vedeta dupa concediere

Medicul nutritionist, Mihaela Bilic, a detaliat pe pagina ei de Facebook ca fost data afara de la emisiunea Arena bucatarilor, de la Pro TV. Aceasta a explicat ca din luna martie nu va mai face parte din echipa care se ocupa cu emisiunea Arena bucatarilor. Mihaela Bilic a spus ca a fost data afara fara . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca nu se lasa. Ce vrea sa faca dupa ce a fost data afara din AUR

Controversa continua! Ce vrea sa faca acum Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR in urma unor evenimente? Care sunt actiunile neintelese ale avocateide unii dintre romani? Ce se intampla acum cu statutul sau in viata controversata pe care a ales-o? Ce face acum Diana Sosoaca? Senatoarea Diana Sosoaca a marcat in .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

Mihaela Bilic, data afara de la emisiunea Arena bucatarilor: S-a rupt lantul de iubire

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a anutat ca din martie nu mai face parte din echipa care se ocupa de emisiunea Arena bucatarilor, fiind data afara fara nicio explicatie.

Diana Sosoaca, pacalita de mesajul lui Donald Trump. Postarea ei a devenit viral in Romania

Diana Sosoaca revine in atentia romanilor cu alta postare controversata. Aceasta a fost data afara din formatiunea in care activa, dar cu toate astea nimeni si nimic nu-i scapa, desi este dezamagita de atitudinea unora din fostii colegi. Diana Sosoaca, postare incredibila pe retelele de socializare. Cum a fost pacalita de mesajul lui Donald Trump? .

Stirista PRO TV e insarcinata. Vedeta a facut marele anunt: Am gemeni

Celebrul avocat Adrian Cuculisse poate numi un om fericit. Iubita acestuia, o prezentatoare tv, celebra, a anuntat pe retelele de socializare ca este gravida. Ramona Pauleanu se poare ca i-ar fi luat-o inainte iubitului ei, postand prima vestea cea mare. Ramona Pauleanu gravida cu gemeni Este o prezenta incantatoare si aproape permanenta pe micul ecran.

Mircea Badea, mesaj pentru Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Mihai Gadea nu a mai rezistat

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR, motiv de dezbateri aprinse pe acest subiect. in acest moment de cumpana pentru avocata romanilor ies la iveala sustinatorii sai, dar si adversarii. Cu putin timp in urma Mircea Badea si-a exprimat parerea despre ceea ce i se intampla senatoarei, exprimandu-si sustinerea fata de aceasta. Este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )